Applesauce Banana Hele Hvede Muffins

Applesauce Banana Hele Hvede Muffins

Æblemos banan hele hvede boller er nærende, lækker, og en stor kilde til fiber.

Ja, Vi har disse bananer

Bananer er en fantastisk sjov frugt og en stor kilde til vitaminer. En tre og en halv ounce servering af banan vil give dig 28 procent af dit anbefalede daglige indtag af vitamin B6, 15 procent af dit anbefalede C-vitamin, samt 8 procent af din anbefalede kalium.

Den mest almindelige sort af banan, du finder i din butik er Cavendish. Den bedste vinsmagning bananer for så vidt angår Cavendish sorten går er ungassed bananer. Bananer plukkes grøn og afsendt grøn. Når de kommer til deres bestemmelsessted, placeres de i et stort rum og gasset med ethylen gas for at tvinge dem til at modnes hurtigere. Hvis din købmand har mulighed for at bestille ungassed bananer, spørge, om de vil gøre det. Ungassed bananer tager længere tid at modnes, men smager mærkbart bedre.

Den bedste måde at modnes grønne bananer er i en papirspose. Dette vil fange og koncentrere de naturlige gasser, at de bananer frigive, men papirspose vil stadig tillade nogle luft til cirkulere. Plastposer vil gøre banan sved, og som ikke ønskes. Til denne opskrift på æblemos banan hele hvede boller, vil du ønsker din banan til at være meget blød, så det er nemmere at vælling. Hvis du ønsker at gøre denne opskrift med det samme og ikke ønsker at vente på dine bananer modnes, så spørg din købmand, hvis de har nogen overmodne bananer i ryggen. Ofte hvis bananerne ser lidt værre for slid, produkterne person vil ikke vise dem.

Denne opskrift blev arbejdet ved brug af standard Cavendish, men jeg tænker på at prøve nogle røde bananer næste gang blot for at se, hvordan de smager i muffin. Røde bananer ofte ikke får så blød som hurtigt eller grundigt som Cavendish, men jeg tror lidt ekstra mæskning ville være umagen værd. Røde bananer tendens til at have en rigere, dybere banan smag.

Hele Hele Hvede Story

Mange mennesker foretrækker hele hvedemel til de mere almindelige mel alle formål. Hvis du forsøger at spise en mere naturlig eller økologisk kost, så ville du undgå bleget mel og alle formål mel er normalt bleget. Hele hvedemel generelt ikke bleget. Da det er formalet ved anvendelse af hele hvede kernen, deraf navnet, det har en højere næringsværdi og et højere fiberindhold.

Applesauce Banana Hele Hvede Muffins

Jeg brød denne opskrift i to dele: den muffin og topping. For muffin, skal du bruge:

 • 2 kopper mel hele hvede
 • 1/2 kop sukker
 • 2 tsk bagepulver
 • 1 tsk bagepulver
 • 1/4 tsk kanel
 • 1/4 tsk salt
 • 3/4 kop mosede bananer
 • 1/2 kop æblemos usødet
 • 1/3 kop vegetabilsk olie
 • 1/4 kop gammeldags havregryn (valgfrit)
 • 1/4 kop hakkede valnødder eller pekannødder (valgfrit)
 1. Forvarm ovnen til 350 grader Fahrenheit.
 2. Bland mel, bagepulver, bagepulver, kanel, salt og sukker sammen i en skål.
 3. I en separat skål, bland banan, æblemos, og olie.
 4. Bland de tørre ingredienser i de våde ingredienser.
 5. Spray din muffin pan med non-stick spray.
 6. Put nok dej til at fylde din muffing pan 3/4 af vejen.
 7. Hvis du vil, kan du drys lidt topping på hver muffin før bagning.
 8. Bages i 15 til 20 minutter.

Til topping:

 • 2 spsk sukker
 • 2 spsk kanel
 • 1 tsk muskatnød
 1. Bland indtil grundigt sammen og drys på hver muffin før tilberedning.

Det høje indhold af mel hele hvede fiber sædvanligvis vil forårsage dine husholdningsmaskiner og boller at være temmelig tæt. Tilsætningen af ​​mosede banan og æblemos vil tilføje højere vandindhold til dit produkt og bør modvirke hele hvede s tyngde. Æblemos banan hele muffins hvede er store med lidt smør eller flødeost og topping tilføjer en nice søde stykket til hele erfaringer.