Antique bogførte værdier

Antique bogførte værdier


For mange bogsamlere, værdien af ​​deres antikke bøger er mere end en specifik monetær værdi. Ofte er disse samlere søge ud antikke bøger at tilføje til deres samlinger baseret på deres kærlighed til et bestemt emne, forfatter eller stil af litteratur. For disse personer, den iboende værdi af en antik bog ligger i den særlige betydning bogen bringer for dem.

Ud over bøger skrevet om værdien af ​​bøger og trykte prisoversigter, er der også gode online ressourcer og prisoversigter at lette fastsættelsen af ​​værdierne af disse bøger.

Online Ressourcer

Fadedgiant Books

En informativ gratis ressource, Fadedgiant Books giver en online database af antikke bogpriser i mere end 50.000 antikke bøger. Fadedgiant bruger auktionspriser til at bestemme de aktuelle værdier af antik, udsolgt, samleobjekter og gamle bøger. Denne type værdi er kendt som markedsdrevet værdi, og det giver dig en realistisk værdi frem for den detail værdi bogen ville sælge i en boghandel eller fra en online antik og samleobjekter bog hjemmeside. Da betingelsen om en bog er så vigtig en faktor i fastsættelsen af ​​sin værdi, bør denne vejledning kun bruges som en indikator af den vifte af markedsværdien af ​​en bestemt bog.

Abe Books

Abe Books er det største online boghandler med mere end 12.500 uafhængige boghandlere notering mere end 60.000.000 antik, brugte, sjældne og ud af trykte bøger. Når du finder den bog, du forsøger at værdi, huske den noterede kurs er den spørger detailprisen, ikke nødvendigvis den pris, det vil sælge for.

Biblio

Biblio repræsenterer mere end 5.500 uafhængige professionelle boghandlere med over 50.000.000 bøger og byder på mange antikke bøger fra en lang række boghandlere over hele verden.

AntiQBook

Svarende til Biblio, AntiQBook vært mere end 900 boghandlere, hvoraf de fleste specialiserer sig i antikke bøger.

Alibris

Alibris ligner Abe bøger i fastlæggelsen bogførte værdier og priserne angivne detailpriserne på bøgerne. Med mere end 10.000 boghandlere og et udbud af over en million bøger, alibris giver et bredt udvalg af gamle, sjældne og antikke bøger til salg.

Prisoversigter og bøger

Antique Trader Book Collectors Guide

Antique Trader Book Collectors Price Guide af Richard Russell tilbyder mere end 6.000 nuværende bogførte værdier og omfatter også flere unikke funktioner:

 • I hver indsamling kategori er der en liste over klassiske sjældenheder
 • En pseudonym guide
 • Et varieret udvalg af kategorier, herunder horror og science fiction, det okkulte og paranormale, filosofi og religion, Americana og bøger, der er blevet forbudt

Andre prisoversigter

 • Den officielle pris Guide til bøger af Marie Tedford
 • Huxford gamle Book Value Guide af Sharon Huxford
 • Pocket Guide til identifikation af førsteudgaver af Bill Mc Bride
 • Mandeville bruges Book Price Guide: en støtte i at få kendskab løbende priser ved Richard L. Collins
 • Book mener, 3. udgave: Hvordan at finde, Køb og sælg brugte og sjældne bøger af Ian C. Ellis

De forskellige pengeværdier af et antikt Bog

Den monetære værdi af en antik bog, ligesom værdien af ​​antikviteter, varierer baseret på de aktuelle markedsbehov, og hvor bogen bliver købt eller solgt. Generelt sjældne bogførte værdier er ikke en bestemt dollar tal. I stedet en dollar området bruges.

Følgende er en kort beskrivelse af de forskellige typer af værdier.

 • Forsikringen værdi, generelt den højeste detail værdi, er en formel skriftlig bedømmelse og er det beløb, det vil koste at udskifte bogen, hvis den er ødelagt eller stjålet.
 • Prisen detail, eller detail værdi, er værdien af ​​bogen, når de sælges på en antik butik eller antikvariske bog forhandler.
 • Dagsværdien af ​​bogen er en aftalt pris, når hverken køber eller sælger er under pres for at sælge eller købe.
 • Den skattemæssige værdi eller ejendom værdi, er de gennemsnitlige priser tilsvarende bøger sælges til på auktion. IRS bestemmer ejendom værdi.
 • Auktionsprisen er det åbne marked prisen en bog ville generelt sælger for når hverken sælger eller køber har at sælge.
 • Engrosprisen er den pris, en forhandler betaler for bogen, som generelt er 1/3 til ½ mindre end detailprisen på det sekundære marked.

En anden metode til fastsættelse af værdien af ​​en antik bog sammenligne det med en, der sælges på eBay. Sørg altid for du sammenligne en bog, der er i samme stand som den, du har, og bruge søgeværktøjet for afsluttede auktioner.

Værdiansættelse og evalueringer fra antikke bøger

Følgende virksomheder har specialiseret sig i professionel værdiansættelse og vurdering tjenester af sjældne og antikke bøger:

 • Flade Signerede Sjældne bøger
 • En liste over bøger bedømmere fra Abe Books
 • PBA Galleries

Hvorfor Værdi Matters

Uanset om du er ny til en verden af ​​antikke bøger eller har samlet dem i mange år, en aktuel antikke bøger prisguide er en vigtig ressource for at holde dig opdateret om den rimelige markedsværdi af bøger du ejer eller tænker på at tilføje til din samling .

Værdierne af antikke bøger er vigtige for mange bogsamlere, der tilføjer disse til deres samlinger som en fremtidig investering. Men der er også dem, der tilføjer bøger til deres kollektioner for personlige og sentimentale grunde. Selv disse samlere bør være opmærksomme på værdien af ​​de bøger, de køber for at sikre, at de betaler en rimelig pris.