Antikke: Løse tæpper TipsTrafikmønstre

Gå på tæpper kan slides overarbejde gennem mund trafikmønstre. Det er bedst at placere din antikke tæppe i en mindre mund trafik og møbler bevægelsesområdet.

Beskyttende Pads

Indstilling af en beskyttende pude under dit tæppe er meget nyttige i at holde skønheden i dit tæppe. Hår og jute pads bør være egnet til den nøjagtige størrelse på dit tæppe. Vær opmærksom på de tyndere vulkaniseret gummi pads, kan nogle nedbrydes og indeholder svovl, som kan skade ældre skrøbelige tæpper.

Pile

Pile betyder det samme som knap. En tæpper overflade, dannet gennem oprettelse af knuder i kæde og skud.

Fladvævede

Den teknik, der anvendes til at gøre enhver tæppet ikke fremstillet med knuder bunke teknik.

Håndtag

Vægten, soliditet og fleksibiliteten i et tæppe. Adjektiver til at beskrive et tæppe håndtag omfatter; stiv, fleksibel og smidig.

Abrash

Variationer i farve, set i luv tæpper som subtile vandrette bånd, der angiver traditionel farvning praksis, hvor uld er farvet i små partier.

Knap

Et tæppe overflade, dannet gennem oprettelse af knuder i kæde og skud. Også kendt som "bunke".

Weft

Den breddemæssige eller vandrette strukturelle elementer i et tæppe, gik over og under de mellemlinerne at danne bunke Plaider grundlæggende struktur eller fundament og flad vævede tæpper design.

Warp

Langsgående eller lodrette strukturelle elementer, som et tæppe er vævet ved tilsætning af skudgarn og bunken.

Beskadigede Tæpper

For dårligt beskadigede tæpper, har dine tæpper profesionally repareret. Vil variere efter skade. Prøv at få en skriftlig flad prisoverslag på forhånd.

Reweaving

En teknik til at tilføje nye afsnit af tæppe: mellemlinerne, bindeskud og bunke.

Knot

En enhed af design og stucture i en bunke tæpper, der består af et stykke farvet uld garn normalt svøbt omkring to mellemlinerne. Det producerer en farvet tot uld på den forreste overflade af tæppet, der danner luven eller knap.

Tør Rot

En svamp, der kan vokse under forhold med varme og fugt, nedbryde cellulosen i tæppe fibre.

Repiling

En teknik til at tilføje nye knuder til strukturen af ​​et tæppe for at erstatte eller reparere dele af pælen.

Undgå Dry Rot

For at undgå hussvamp, holde dine antikke tæpper væk fra vandkilder; planter, håndvaske, badeværelser eller entryways. Fugt over tid vil forårsage en generel afslidning af fibre. Insekter vil også blive tiltrukket af fugt og fødevarer krummer, der kan sidde fast i dit tæppe.

Rengøring

Vakuum tæpper regelmæssigt på begge sider med indsugningsdelen kun din vakuum. Du bør også rense med vand og mild shampoo [neutral PH]. Husk at rydde op spild og snavs med det samme, før det har tid til at sætte i og trænge tæppe fibre.

For større tæpper, professionelt har renset. Store, våde tæpper vil veje over 100 pounds, hvilket gør det meget vanskeligt at rengøre og flytte rundt.

Overkastning

Den syninger på kanterne af et tæppe, der forhindrer stoffet mod optrævling.

Selvage

Den færdige, langs kanterne af et tæppe, der består af en eller flere kædetråde omviklet med skudgarner eller tilsat farvede uld garn.

Brocading

Generel betegnelse for forskellige teknikker, der anvendes i fladvævede tæpper i soumac, zileh eller jajim form, hvor farverige supplerende bindeskud er vævet på toppen af ​​den grundlæggende struktur i kæde og skud.

Relaterede artikler