Antiaging: Top Anti Aging Apps Tips

Top 5 Anti Aging Apps

Så mange forskellige apps hævder at hjælpe dig med at få succes i en sundere livsstil og ungdommens kilde. Vi kender alle det bedste værktøj til et langt liv er sund kost og motion, men nedenfor er fem af de mest revideret og gunstige apps på markedet:

1. Anti-Aging Tips ved Waikiki Sky på Android

Denne gratis app indeholder anti-aging tips og en hudpleje guide til at hjælpe dig se og føle ung og smuk.

2. anti aging hudpleje hemmeligheder ved Venture på Android

Gratis for øjeblikket denne app indeholder naturlige hud bekymrer sig for anti aging, debat om forskellige produkter, ansigtscreme, solbeskyttelse, makeup, og selv rosacea.

3. Skin Care Opskrifter ved Bigo på Android

Med 92 positive anmeldelser hidtil, er denne app er fyldt med masser af oplysninger. Den beskriver, hvordan du opretter din egen hudpleje opskrifter. Også oplysninger om ansigts scrubs, masker, under øjet behandlinger, massageolier, fugtighedscreme og mere.

4. Skin Care Secrets - gratis ved AppBuzz på Android

Under en anden kurs end de andre, denne app indeholder plantestoffer og økologisk hudpleje. Det diskuterer lotion versus hudpleje cremer og en opskrift til tør hud pleje.

5. ansigtsløftning af ModiFace på iPhone

I modsætning til de andre, denne app giver dig mulighed for at prøve effekter på dit eget foto eller en model ansigt. Nogle af de funktioner, du kan prøve er en pande elevator, fjernelse af smilerynker, næse omlægning, læbeforstørrelse, kæbe profilstyring, og endda mørk plet fjernelse. Du har endda mulighed for at gemme dit billede eller dele det via e-mail.