Anti-Cellulite & Vægttab Krop Wraps på Home

Kropsindpakninger er en kosmetisk procedure, der er beregnet til at skabe en drivhuseffekt i problemområder med en særlig film og kosmetiske produkter. Denne procedure kan ikke alene ske i spa- saloner, men også derhjemme.

Anti-Cellulite & Vægttab Krop Wraps på Home

Hvordan Krop Wraps Arbejd for fedt tab?

Drivhuseffekt aktiverer huden blodcirkulationen og øger aktiviteten af ​​sved og talgkirtler, der renser de indpakkede områder. De kosmetik anvendes til indpakning anvendes generelt i et tykt lag og dækket med en plastfolie for at forhindre følelsen af ​​stramning, som det sker med masker. For de bedste resultater af hjem wraps, fuldstændig hvile og afslapning er tilrådeligt. Formålet med denne procedure er for huden at blive næret af alle de nødvendige stoffer i indpakningen blandingen. Porerne få smalle, og hudens struktur er let glattet. Indpakning fremmer resorption af cellulite plaques, giver huden elasticitet og glathed, mindskes lydstyrken, øger blodcirkulationen.

Forberedelse til Krop Wraps

  • Rens huden med en scrub eller peeling med havsalt eller tang ekstrakter. Du kan massere problemområder ved hjælp af en krat.
  • Blandingen til indpakning skal være glat og elastisk; ellers vil du ikke være i stand til at anvende det på huden. Omhyggeligt pulver tang og rør alle ingredienserne.
  • Blandingen påføres i tykke eller et tyndt lag på problemområder - lår, balder og mave. Pak de behandlede områder med en plastfilm for at varme den op og bedre absorbere mikroelementer indeholdt i blandingen. Filmen vil holde på varmen og ikke tillade masken tørre. Så pak dig selv i et tæppe eller en sovepose, hvis du har en. Nogle wraps kræver bevægelse.
  • Vask resterne af wrap i bruseren, og du kan tage et bad med havsalt bagefter, og derefter anvende anti-cellulite creme eller en tonic.
  • Forløbet af hjemmet wraps skal omfatte 5-10 eller flere procedurer. Det er bedst at gentage dem hver to dage.
  • Der er kontraindikationer til proceduren - rådføre sig med din læge.

1. Vægttab Krop Wraps

En effektiv wrap for vægttab og cellulite er lavet af honning + 2 ml papaverin (ampuller) + 2 ml koffein (2 ampuller). Bland komponenterne, gælder på huden med massage bevægelser (mave, balder, lår), dække med en film og lad i 3 timer; sat på varmt tøj eller undertøj. For bedre resultater, du bør flytte - dyrke sport, rengøring, eller dans. Så tage et brusebad og anvende kropscreme.

2. Krop Wraps Baseret på Coffee

Ingredienser:
2 amp. koffein, formalet kaffe, hvidt ler. I stedet for ler, kan du også bruge honning.
Du kan tilføje et par dråber citrus æteriske olier.

Opløs hvidt ler i varmt vand for at få en tyk creme, varme den resulterende blanding, tilsæt koffein. Ved anvendelse af malet kaffe, opløses den i en lille mængde mælk og rør. Den resulterende blanding bør anvendes på problemområder og omviklet med en fødevare film. For at øge effekten, dækker din krop med et varmt tæppe eller sætte på varme bukser. Proceduren tager 30-40 minutter. Derefter fjerne filmen, tage et brusebad eller et badekar. For at opnå maksimal effekt, anvende anti-cellulite creme.

Når du er færdig med jævne mellemrum, kan kaffe wraps reducere cellulite og hjælpe med at tabe.

3. Sennep & Honning Krop Wraps til vægttab

Ingredienser: sennep, pulver og honning i lige store dele.

Tilsæt et par spiseskefulde sennep i varmt vand - bedre blanding med honning. Påfør på problemområder under en plastikfolie, sætte på varme shorts og et bælte. Flyt hurtigt for omkring 20-30 minutter. Sennep får hot - dette er normalt. Lav en test for at kontrollere, om du har allergi over for honning og sennep.

4. Anti-Cellulite Krop Wraps

For anti-cellulite wraps, kan du bruge ler, alger, mudder, æteriske olier, varm honning etc.

En af mulighederne er 2 spsk tang eller tang (tilgængelige på købmænd). Algerne skal hældes med varmt vand og efterladt i 15 minutter. at svulme. Derefter tilsættes æggeblomme, 10 dråber æterisk citronolie og 20 dråber kamfer olie. Bland komponenterne godt og sprede et tykt lag over problemområder. Wrap med en film. Den wrap er lidt beskidt, så du får brug voksdug, et ark og en rammekøbsordre, kan du ligge ned i 30-60 minutter. Så tage et brusebad og anvende kropscreme.

Olie Krop Wraps som Cellulite behandling

Grundlaget for sådanne wraps er hvede spire, olivenolie, hasselnød olie, mandelolie, jojoba. Tilføj æterisk olie eller en blanding af essentielle olier. For 20 ml basisolie, tilsættes 3 dråber citron, enebær og lavendel olie. Æteriske olier er grundigt blandet og derefter tilsat til basisolie.

Påfør olie blandingen på de problemområder, så pak kroppen med en plastfilm. Det er ønskeligt at sætte på varmt tøj. Du må aktivt flytte, eller ligge under et tæppe til 0,5-1 timer. Derefter tage et brusebad og anvende anti-cellulite creme.

Krop Wraps med grøn te

Ingredienser: 5 spsk pulveriseret grøn te, 2 spsk honning, en halv teskefuld kanel, varmt vand.

Tilberedning: Hæld kogende vand over den pulveriserede te at få en pasta, tilsæt derefter honning og kanel og bland indtil glat. Påfør den varme blanding på problemområderne, wrap med folie, og ligge ned under et varmt tæppe i 30-60 minutter. Vask af med varmt vand og anvende anti-cellulite creme med massere bevægelser.

Effekt: bekæmper cellulite vidunderligt, udglatter og vækker huden, strammer og styrker det, producerer en antioxidant effekt. Grøn te wrap er kontraindiceret til folk, der lider af åreknuder og vedhæng betændelse!

Krop Wraps Kontraindikationer

  1. Hot wraps er kontraindiceret til folk med åreknuder. I så fald er det kun kolde wraps tilladt.
  2. Enhver slags wraps er kontraindiceret til kvinder med gynækologiske sygdomme (undgå opvarmning af bækkenet og maven), hjerte-kar-sygdomme, forhøjet blodtryk, graviditet.
  3. Tang er kontraindiceret, hvis der er et problem med skjoldbruskkirtlen.