Antal stjernerne Kapitel Resuméer

Antal stjernerne Kapitel Resuméer

Nummer stjernerne er den første bog af Lois Lowry at vinde Newbery Award, og det fortsætter med at være en favorit roman for unge læsere. Mens nummer Stars kapitlet resuméer kan give dig indsigt i historien, kan de ikke røre ved oplevelsen af at læse bogen. Lois Lowry har stor dygtighed i at skabe mindeværdige figurer, der er ganske troværdigt, hvilket gør episoderne i bogen endnu mere intens.

Kapitel Resumeer

Nummer stjernerne er en historie, der fokuserer på en familie i Danmark, som er fast besluttet på at hjælpe en jødisk familie at bringe sig i sikkerhed, mens under nazisternes besættelse. Det Johansen familie hjælpe Rosen familien ved at tage i deres datter, Ellen.

Læseren tager perspektivet af en 10 år gammel, Annemarie Johansen, der viser dyb venskab til Ellen. Selvom Annemarie er ikke fortælleren, læseren ser på de mørke begivenheder gennem hendes øjne.

Chapter One

Bogen åbner med en scene i gaderne i København, hvor tre piger Ellen Rosen, Annemarie Johansen og hendes yngre søster, Kirsti. To tyske soldater stopper pigerne, og advare dem om ikke at køre. Pigerne nå Johansens lejlighed til at finde Mrs. Johansen og Fru Rosen taler.

Fødevarer er knappe på grund af rationering, og pigerne er sultne. De skal tage en ny rute til skole fra nu af.

Kapitel to

Det næste kapitel tager læserne ind i en verden af ​​eventyr, da Annemarie begynder at fortælle Kirsti en godnathistorie om konger og dronninger. Annemarie tanker går til hendes storesøster, Lise, der var død i en ulykke for et par år siden. Lises forlovede, Peter Nielsen, er stadig ugift og bemærkelsesværdigt alvorlig trods sin unge alder.

Kapitlet tegner et dystert billede, der paralleller en mørk eventyr i sig selv.

Antal stjernerne Kapitel Resuméer
Antal stjernerne

Kapitel tre

Kirsti taber en knap fra hendes frakke, og går til en lokal butik ejet af en jødisk familie at have pelsen fast. Pigerne finder, at butikken er lukket, og et tegn skrevet på tysk er i vinduet. Peter fortæller, at mange butikker ejet af jødiske familier bliver lukket. Annemarie bliver bekymret over de Rosens.

Kapitel fire

Nazisterne har en oprettet en liste over jøder i Danmark, og de kan komme til at tage dem væk. Annemarie familie beslutter sig for at tage i Ellen og lade som hun er en af ​​deres egne. Ellens forældre gå under jorden.

Kapitel Five

Soldater søge i Johansens 'lejlighed, krævende at vide, hvor Rosen familien er. De afhøre familien. De spørger, hvorfor Ellen har mørkt hår, mens de andre piger er blondine. Mr. Johansen viser soldaternes baby billeder af hans døtre; Lises hår var mørkt.

Kapitel Six

Annemarie indser, at hendes far nogle gange taler i kode for at holde familien sikkert, og for at holde pigerne fra at få bange. Fru Johansen tager de tre piger til Gilleleje, og stopper ved huset, som hun voksede op i løbet af turen.

Kapitel syv

Foursome besøg onkel Henrik, der bor tæt ved havet. Annemarie fortæller Ellen, at hun har gemt sin Davidsstjerne halskæde i et sikkert sted, indtil det er sikkert for hende at bære det igen.

Kapitel Otte

Henrik fortæller Annemarie at grandtante Bertie er gået bort, og en begravelse vil blive afholdt i hjemmet. Annemarie ved, at der ikke er nogen grandtante Bertie, men hun siger ikke noget.

Kapitel Nine

Annemarie konfronterer onkel Henrik om eksistensen af ​​grandtante Bertie. Henrik fortæller, at det nogle gange er lettere at være modig, når du ikke ved alt. Familien er fortsat forberede mock visning.

Kapitel Ten

Udtrykket "antal stjernerne" er inkluderet i dette kapitel under en mock sorg ceremoni for den fiktive grandtante. Soldater ankommer, krævende at vide, hvorfor der er så mange mennesker i hjemmet, og hvorfor kisten ikke er åben. Fru Johansen, at måske kisten skal være åbne, selvom tante var død af tyfus.

Soldaterne forlader uden at åbne kisten, men ikke før rammer fru Johansen for hendes sarkastisk bemærkning. Peter læser en salme, der indeholder sætningen "der talte stjernerne en efter en."

Flere Resumeer

Nummer stjernerne resuméer af de første ti kapitler burde være nok til at inspirere dig til at læse historien, og for at tilskynde børn til at læse den så godt. Du kan finde flere oversigter, samt oplysninger om hvert kapitel på Spark Notes.

Læs anmeldelser af Number stjernerne

Det er almindeligt kendt, at bøger tendens til at være langt bedre end de film, de inspirerer. Kapitel resuméer kan fortælle dig om en historie, men de undlader at fortælle dig hele historien. Lowrys beherskelse af fiktion fordyber læseren i bogen. Følg læse bogen med nummer stjernerne aktiviteter, der uddyber oplevelsen.