Angel Stories for Kids

Angel Stories for Kids


Angel historier for børn kan være en positiv, bekræfter måde at relatere historier om disse åndelige væsener på en måde, unge kan forstå.

Angels All Around

Mange børn har hørt om engle, selv om de ikke praktiserer en religion, der fremmer den tro, at engle eksisterer i himlen og endda hjælpe mennesker på jorden. Børn, der er rejst i den kristne tro er meget sandsynligt, at være fortrolig med disse himmelske væsener. Mange historier om engle vedrører hvordan nyttigt og kraftfulde engle er.

Bibelen er fuld af historier, der omfatter engle, fra begyndelsen og Edens til Bog Revelations. Enhver af disse historier kan fortælles til børn, så længe som voksne relay dem i børnevenlige måder og på en måde egnet til et barns alder.

Børn, der mener, at en skytsengel våger over dem kan føle sig trøstet i tider med problemer. De kan også føle sig mere komfortable at tale om engle eller tro, at engle hjælpe folk. For disse børn, historier om engle er mere tilbøjelige til at være positiv og troværdig.

Populære Angel Stories for Kids

Du kan finde angel historier i bogform og også online. Angel historier er velegnet til en bred aldersgruppe. Søndagsskolelærere kan finde dem nyttige for ugentlige klasser, mens forældrene måske ønsker at give disse bøger som gaver til fremme læsning, især på området for religiøs indflydelse. Dette er et lille udvalg af engel historier for børn, voksne kan finde passende for deres små:

 • Sitet ainglkiss byder på et væld af bibelsk undervisning kun for børn. En del af hjemmesiden er helliget engel historier; det læseniveau er om elementær alder, så begynder læserne kan have brug for hjælp fra en voksen eller ældre søskende. Udover at fortælle historier på en børnevenlig måde, stedet byder også på spørgsmål, som børnene kan tænke, samt bønner og hvor i Bibelen børn kan finde historien. Nogle af angel historier for børn, du finder her er:
  • Skabelsesberetningen, eller hvordan Satan var som en engel, indtil han faldt
  • Hvordan englen Gabriel fortalte Jomfru Maria, at hun skulle føde en søn
  • Englen vedrørende de gode nyheder, at Jesus var opstået
  • Hvordan en engel trøstede Jesus som han bad
 • Engle våger over mig er en dejlig sang i bogform som fortæller børn om engle og hvordan de våge over og komfort mennesker. En musik-cd er inkluderet for at hjælpe børnene huske sangen bedre.
 • For børn i alderen 2 til 5 Bestyrelsen bogen Jul Angels af Crystal Bowman forklarer, hvorfor engle er så vigtige for feriesæsonen.
 • Engle, Engle overalt ved Larry Libby er velegnet til aldre 4 til 7 og forklarer til små børn, hvordan engle er hele vejen rundt, og her for at beskytte dem.
 • Det Littlest Angel er en klassisk historie om en engel, der præsenterer en gave til den nyfødte Jesus.

Børn og Engle

Uanset om du tjekker en bog fra biblioteket, købe en eller læse en historie online, engel historier er perfekt til børn året rundt, ikke bare omkring helligdage. Selv det yngste barn kan begynde at forstå betydningen af ​​engle i hans eller hendes liv, fra deres nyttige karakter som for en personlig værge, der tilbyder komfort helst.