Angel Island Indvandrere

Angel Island Indvandrere


Angel Island indvandrere er en vigtig del af Californiens historie. Læs videre for at lære mere om disse asiatiske rejsende, der tog springet troens mod frihed og et bedre liv.

Hvad er Angel Island?

Angel Island Immigration Station, svarende til Ellis Island Immigration Station på sin modsatte kyst, ligger i San Francisco Bay i det nordlige Californien. Fra årene 1910 til 1940, øen fungerede som en af ​​de største indvandring stationer på vestkysten. Over 175.000 indvandrere fra Kina, Korea og andre asiatiske nationer kom til øen via færge, og ofte måtte leve der i temmelig lang tid, mens kæmper for at få adgang til fastlandet. Følelsesmæssigt drænet og fortvivlet fanger på øen ofte skåret poesi ind i bygningerne findes på sin jord, der udtrykker smerte og frustration for at blive fanget mellem deres gamle verden og håber på et nyt liv.

Da Angel Island indvandrere blev omdirigeret til San Franciscos fastland start i 1940'erne, øen blev en stat park og er nu en National Historic Landmark. Immigration Station, som utallige individer passeret, er nu et turistmål, og to arbejdsdage fyrtårne ​​nu bosat på øen.

Rejsen af ​​Angel Island Indvandrere

Dem, der gjorde det på bådene vandringen til Angel Island ofte føler ikke beskyttet af engle overhovedet ved deres ankomst. Mange kvinder blev behandlet hårdt, og efter en vurdering af deres fysiske og følelsesmæssige værdi blev mange deporteret tilbage til Asien. Når de vender tilbage, blev mange af dem solgt som slave i regioner som Hongkong.

En anden måde at forsøge at undgå udvisning, før det blev et problem, var at være, hvad der blev kendt som en "japansk Picture Bride". Disse Angel Island immigranter ankom i Californien i årene 1908-1924, og mens nogle var hustruer og børn af arbejdere, der allerede arbejder i San Francisco og videre, de fleste var emnerne for arrangerede ægteskaber.

Ægteskaber blev koordineret af faktorer såsom indtægt, familie arv og personlighed prons og ulemper. Mailing et fotografi af sig selv var ofte det første skridt, deraf navnet "Billede brude." Hvis en kamp blev foretaget, blev navnet på den kvinde, registreret i mandens familie registreringsdatabasen, hvilket gjorde ægteskabet juridiske og gyldige. Når dette skete, kom kvinderne over tilbageholdelsen kaserne på Angel Island. Derefter fik de lægeundersøgelser og ofte så deres mænd for første gang. Ikke overraskende var mange kvinder mere end sandsynligt skuffet, slet ikke oplever "kærlighed ved første blik." Mens mænd næsten altid så billeder af deres kommende hustruer, havde mange mænd ikke gengælde, resterende enten en behagelig eller forfærdelig mysterium for kvinden, før hun allerede var ankommet, med intet andet valg end at holde sig og forsøge at gøre det arbejde.

Udviklingen af ​​Immigration

Når du ser San Francisco i dag, vil du bemærke de forskellige kvarterer som Chinatown og Japantown. Disse er et direkte resultat af den blomstrende indvandring af denne tidligere periode. Efter blev overvældet med asiatiske immigranter den lille Californien byen blev en lov vedtaget at forbyde japanske immigranter fra ankommer i Angel Island. Derefter blev loven ændret, så 100 indvandrere om året, og mængden af ​​asiatiske indvandring til Californien området er forblevet under kontrol lige siden.

Når indvandrerne ankom, blev deres livsstil forankret primært i landbruget. Andre arbejdede for jernbanerne og konservesfabrikker i området. Takket være de japanske arbejdere, som mange mennesker argumenterede imod, blev mere end 100.000 hektar jord overtaget for San Francisco. Til gengæld familierne til indvandrere oplevet fordelene ved at leve i den "nye verden". Børn var i stand til at deltage i skoler og modtage en bedre uddannelse end de ville derhjemme. De ovennævnte asiatiske kvarterer eller townships blomstrede, og livet var sød, indtil slagene fra Anden Verdenskrig, hvor mange japanske amerikanere blev afholdt fange og dræbt i koncentrationslejre.

I dag er den amerikanske drøm lever videre i efterkommere af disse modige Angel Island indvandrere. De valg, han har gjort har forbedret livskvaliteten for generationer der er kommet og vil følge. Med noget håb, vil deres historier leve på samt.