Anbefalede Fødevarer til Middelhavet Diet

Anbefalede Fødevarer til Middelhavet Diet


Middelhavet kost er ikke meget ligesom en kost på alle. Det er snarere en måde at leve på, og en luksuriøs en af ​​slagsen. De fødevarer, som du bør spise på denne diæt er lækre, og kan serveres til enhver middagsselskab uden at nogen har en anelse om, at slankekure overhovedet er involveret.

Fisk

Fisk er et dagligt syn emne for denne måde at spise. Naturligt lavt indhold af kalorier og fedt, det fedt, fisk indeholder er omega-3 fedtsyrer, som er stærkt kapret af læger og ernæringseksperter til at sænke "dårlige" kolesterol i blodet, og hæve "gode" kolesterol niveauer. Det er også kendt for at hjælpe med at bekæmpe depression, så med Middelhavet Diet, ikke kun får du at tabe sig og være sund, men du vil være lykkeligere så godt. Andre skaldyr, såsom blæksprutte, hummer og rejer er også en fremtrædende plads i kosten af ​​de mennesker i Middelhavsområdet.

Oliven og olivenolie

I Italien og Grækenland, folk ikke slather smør på brødet. Tværtimod, de dyp det i flavorful ekstra jomfru olivenolie, som ofte forbedret med urter og krydderier. Det er ikke ualmindeligt for en række oliven skal anvendes som et pre-dinner appetitvækker. De fleste italienske og græske opskrifter også opfordre til brug af olivenolie, når et fedt der er behov for, i modsætning til andre olier. Enhver kost baseret på Middelhavet vil have en overflod af olivenolie i det. Olivenolie, da det viser sig, er også kendt for at hæve niveauet af HDL, det "gode" kolesterol.

Rødvin

I moderate mængder, dvs. et eller to glas rødvin om dagen har vist sig at være ganske sundt. Den er fuld af flavonoider, som bidrager til at bekæmpe kræftfremkaldende stoffer, og alkoholen kan have en gavnlig effekt på blodkar. Sikkert, de afslappende virkninger af et glas eller to af god vin bidrager til denne effekt. Dette er en sag, hvor flere er ikke bedre, dog. De sundhedsmæssige fordele hurtigt blive opvejet når folk overindulge.

Valnødder og mandler

Valnødder, ligesom fisk, er også høj i omega-3 fedtsyrer. Mandler er høj i magnesium, og har vist sig at være rige på flavonoider. Begge anbefales, i moderate mængder.

Fresh Produce

Medtagelsen af ​​friske produkter er nøglen til denne diæt tilgang. Mens de andre fødevarer er sunde, kan man forestille sig at blive ganske buttet på en diæt af fisk, olivenolie og vin. Masser af frisk frugt og grøntsager er afgørende for succes og sundhedsmæssige krav i denne diæt. Grøntsager har en række midler, der er vist at sænke kræfttilfælde, og de indeholder også værdifulde fiber. Det er let at se, hvordan vægten kan gå tabt og sundhed vundet når enkeltpersoner vælger at spise frugt efter deres middag i modsætning til et udsnit af cirkel eller anden dessert. Prøv at holde et udvalg af frugt og grøntsager let tilgængelige.

Korn

Korn er grundlaget for kost i en kultur. Mens folk i Middelhavsområdet spiser raffineret korn ligesom vi gør, er de generelt spiser dem i mindre portioner. Også i visse dele af Middelhavet, fortsætter folk til at gøre brød ved hjælp af fuldkorn, som er højere i fiber og vitaminer. Når det er muligt, bør du vælge fuldkorn.

Bønner

Tænk minestrone suppe. Chock fuld af bønner, grøntsager og pasta, det er det perfekte eksempel på en sund Middelhavet fad. Retter med bælgfrugter er rigeligt i hele regionen. Linser, kikærter og hvide bønner er alle populære valg.

Som du kan se, Middelhavet måde at spise er ikke en af ​​afsavn. Spise portioner i moderation og tilføje i lidt motion a la walking ned en brostensbelagte gade, og du vil opdage, at dit helbred forbedres, mens du nyde de fineste fødevarer vores jord har at tilbyde.For mere detaljeret information, tjek Middelhavet Diet Book.