Ampalaya Plant

Ampalaya Plant


Den ampalaya Anlægget er rigeligt i regioner i Afrika, Asien, Caribien og Sydamerika. I USA, er det kendt som bitter melon, en lægeurt med et væld af anvendelsesmuligheder.

Karakteristik af Ampalaya Plant

Den ampalaya plante er en tropisk plante med slanke, klatring vinstokke og lange blomstrende stilke, som vises i juli eller August. Frugten af ​​disse vinstokke dukke op i september eller oktober, og er lang og ujævn, ligner zucchini squash eller agurk. Anlægget selv er grøn i starten, men bliver gullig orange, når moden. Alle dele af ampalaya planten er brugt til medicinske formål, herunder vinstokke, frø, stængler og frugter, selvom frugt er den mest populære del af anlægget.

Sundhedsmæssige fordele af Ampalaya Plant

Vigtige forbindelser i ampalaya plante give den sin medicinske værdi. Siden 1940'erne, forskning udført over hele verden har støttet de historiske teorier vedrørende ampalaya plantens sundhedsmæssige fordele. De vigtigste forbindelser i frugten af ​​ampalaya anlægget er peptider, charantin, vicine og polypeptid-p, som giver urten sin styrke. De sundhedsmæssige fordele forbundet med anlægget omfatter:

 • Antivirale egenskaber - der hjælper afværge sygdom og bekæmpe eksisterende lidelser.
 • Vitamin B - som er til gavn for hjerte-kar-sundhed, metaboliske funktion, for at forebygge depression, fremme hud og muskeltonus, og styrke immun og nervesystem.
 • Jern - et afgørende element vigtigt i udviklingen af ​​røde blodlegemer, som spreder ilt i hele kroppen.
 • Beta-caroten - et vigtigt næringsstof for sundheden.
 • Calcium - hvilket er afgørende for knogle sundhed.
 • Fosfor - nødvendig til stede næringsstof i knogler og tænder og kræves af hver celle i kroppen i naturlig funktion.

Hvordan Ampalaya Plant bruges?

Naturlige healere i Asien har gjort brug af ampalaya anlægget ved kogning, hakke, og formaling af frugt, ekstraktion af vitale næringsstoffer til at gøre drikkevarer. Dag urten er tilgængelig i forskellige supplerende former, såsom te og kapsler. Tilføjet til retter, smagen er bitter, men fordelene er mange. Som supplement, er planten markedsføres som "bitter melon," ofte sælges i asiatiske købmandsforretninger og anvendes til følgende formål:

 • Type 2-diabetes - planten indeholder flere stoffer, der menes at betydeligt lavere blodsukker i kroppen, selv om disse virkninger ikke er videnskabeligt bevist.
 • Infektioner - menes at støtte immunsystemet, hjælpe kroppen afværge infektion, er planten anvendt til at helbrede forskellige infektioner i kroppen.
 • Hæmorider - i Indien planten anvendes til hæmorider og hudlidelser samt feber og mavesmerter.
 • HIV - sammenholdt med AIDS lægemidler, er bitter melon anvendes til at inhibere infektion.
 • Herpes - de antivirale egenskaber gør bitter melon en korrekt behandling af herpes.
 • Psoriasis - bitter melon menes at hindre de enzymer, der er ansvarlige for psoriasis.

Bitter Melon bivirkninger og sikkerhed

Mens bitter melon betragtes som sikkert for supplerende brug, kan der opstå bivirkninger hos nogle personer. Mavesmerter og diarré kan forekomme med forbrug. Interaktioner er også muligt, især blandt dem, der fik medicin for diabetes. Tal med din læge om sikkerheden i ampalaya planten og dens forskellige anvendelser, før eksperimentere med urten. .