Ambulant mental sundhed og misbrugsbehandling

Ambulant mental sundhed og misbrugsbehandling

Bliver diagnosticeret med en psykisk sygdom og / eller har en afhængighed er begge forhold, som er vanskelige at håndtere. Måske ved du, at du har brug for hjælp, men du ved ikke, hvor de skal henvende sig til. Søger ambulant mental sundhed og afhængighed behandling kan hjælpe dig med at få behandling, medicin og vejledning, du har brug for at få dit liv tilbage til, hvor du ønsker det være.

Hvordan Ambulant mental sundhed og afhængighed behandling hjælper du

Når du tilmelder dig i ambulant behandling for psykisk sygdom og / eller afhængighed, det første skridt er en vurdering. En rådgiver vil spørge dig om din daglige rutine og de symptomer, du oplever. Hun vil spørge dig om medicin, du har prøvet i fortiden, og hvad du nu tage din psykisk sygdom eller andre medicinske problemer, du har. Vejlederen vil også undersøge, anden behandling, du har modtaget og notere, hvad der har virket for dig, og hvad har det ikke. På denne måde behandlingsanlægget ved, hvor at starte, når du opretter en individualiseret behandling plan for dig.

Den mentale sundhed og misbrugscenter kan også bede om samtykke til at indsamle oplysninger fra din læge og andet sundhedspersonale. Hvis du ikke føler sig trygge dele dette eller andre oplysninger, behøver du ikke at afsløre det. Du skal blot oplyse, at du er ubehageligt at afgive disse oplysninger på nuværende tidspunkt.

Efter vurderingen, vil du have en rådgiver eller case manager tildelt dig. Denne person vil hjælpe dig med at udtænke mål i en behandlingsplan for dig at arbejde på. Denne behandlingsplan kan omfatte individuel rådgivning, gruppeterapi, møde med en psykiater og tage medicin. Du modtager en individualiseret behandling plan for at opfylde dine specifikke behov, og det kan ændre sig, når du mødes hvert trin i dit mål mod genopretning.

Finde mental sundhed og misbrugscentre i dit område

For at finde den mentale sundhed og misbrugscentre i dit område, skal du starte ved at konsultere din læge. Hvis du ikke har en læge, eller du ikke ønsker at mødes med ham, kan du finde et bureau ved hjælp af internettet. Dog kan en læge udelukke fysiske årsager til nogle af de følelsesmæssige problemer, du måske står over for. Sygdom i skjoldbruskkirtlen er en mulighed, der kan bidrage til apati, depression, og en samlet udseende psykisk sygdom. Så konsultere din læge først er normalt bedst.

Substance Abuse og Mental Health Services Administration (SAMHSA)

Denne organisations mission er "at reducere virkningerne af stofmisbrug og psykisk sygdom på Amerikas samfund." De afdække behovet for mental sundhed og stofmisbrug pleje ved at uddanne folk og give oplysninger. Stofmisbrug og Mental Health Services Administration hjemmeside har en side, som du kan søge for mental sundhed og stofmisbrug centre i dit område. Hvis du ikke har en af ​​disse centre i nærheden af ​​dig, vil webstedet hjælp til at finde den nærmeste.

Mental Health America (MHA)

Denne organisation går ind for mennesker med en psykisk sygdom via oplysning og uddannelse, og det understøtter også forskning i forebyggelse og helbredelse. Lokale afdelinger af MHA hjælpe borgerne med at finde den pleje, de har brug for, uanset om det er gennem terapi, medicin ledelse og / eller støttegrupper. Den Få hjælp webside af denne hjemmeside vil hjælpe dig med at finde din lokale MHA center.

Andre muligheder for Finding Behandling

Hvis du ikke kan finde behandling centre med disse to hjemmesider, kan du også prøve din lokale telefonbog eller kontakt din områdets menneskelige tjenester afdeling. Personalet kan give dig et væld af oplysninger. Derudover kan du ringe til en lokal hospital og bede operatøren efter oplysninger om mental sundhed eller stofmisbrug centre. Du kan overføres til en socialrådgiver, der kan give dig disse oplysninger.

Et vigtigt tip Om Søger Behandling

Søger behandling er ikke let; Det kan være frustrerende, følelsesmæssigt udmattende og deprimerende. Men at få en passende behandling er dit første skridt mod helbredelse. Jo før du kommer igennem tilmeldingsprocessen jo hurtigere vil du komme til at føle sig som dig selv igen og få kontrol over dit liv.