Ambien Addiction

Ambien Addiction


Ambien afhængighed er et relativt nyt fænomen i samfundet. Dens rod kan ligge i, at søvnløshed er nu en af ​​de mest almindelige sundhedsproblemer blandt amerikanske voksne. Faktisk National Sleep Foundation for nylig konstateret, at næsten 60 procent af befolkningen har problemer med at sove på mere end én nat om ugen.

Hvad er Ambien?

Ambien er en almindeligt ordineret sovepille. Ambien er en CNS depressivt. Det påvirker hjernens neurotransmitter gammaaminobutyric acid (GABA). Ved at øge GABA aktivitet, Ambien forårsager søvnighed og producerer en beroligende virkning, der fremmer en mere rolig søvn.

Folk, der tager Ambien sammen med andre medikamenter, skal sørge for at undgå skadelige lægemiddelinteraktioner. Nogle recept smertestillende og mange over-the-counter koldt eller allergi medicin, der også kan give sløvhed bør undgås eller bruges med ekstrem forsigtighed, mens du tager Ambien. Det er en god ide at gennemgå din medicin med din læge, før du starter Ambien.

Bivirkninger af Ambien

Selvom Ambien kan være meget gavnligt for mennesker, der lider af kronisk søvnløshed, det bærer også potentiale for afhængighed. Derfor skal lægerne være forsigtig ved ordination lægemidlet til deres patienter.

Det er ikke klart, hvor hurtigt Ambien brugere udvikler en tolerance for lægemidlet. Det er muligt, at der over tid vil nogle brugere har brug for højere doser af medicin til at opnå de ønskede resultater. Da Ambien normalt er ordineret som en kortsigtet eller lejlighedsvis behandling, tolerance er normalt ikke et problem, når lægemidlet anvendes korrekt. Men misbrugere været kendt for at bruge mange gange den anbefalede dosis.

De fleste mennesker tager Ambien mundtligt, herunder de fleste misbrugere af lægemidlet. Men dem, der lider Ambien afhængighed undertiden prøve fnysende knuste piller eller kan "koge" dem i vand i en intravenøs injektion. Når doseringsvejledningen ikke følges korrekt, kan Ambien brugere opleve nogle ret foruroligende bivirkninger. Patienter har rapporteret hallucinationer, svær forvirring, allergisk reaktion og unormal adfærd efter at have taget stoffet. Hvis du ikke gå i seng umiddelbart efter indtagelsen Ambien kan midlertidigt hukommelsestab også forekomme. Meget store doser af Ambien, især i kombination med andre beroligende midler, kan være dødelig.

Behandling Ambien Addiction

Det anbefales ikke, at folk, der lider af Ambien afhængighed forsøger at stoppe med at tage medicinen på egen hånd. Langsigtet eller brug højdosis kan føre til fysisk og / eller psykisk afhængighed. Der er rapporter om, at stoppe lægemidlet pludseligt kan forårsage abstinenssymptomer. Mens dette er sjældent livstruende, Ambien brugere, der ophørende deres medicin er en større risiko for at udvikle kramper.

For svær Ambien afhængighed, kan lægeligt overvåget afgiftning være nødvendig. Med denne fremgangsmåde, doseringen reduceres gradvist for at minimere abstinenssymptomer; disse omfatter muskelkramper, rysten, svedeture og angst. Rådgivning eller kognitiv adfærdsterapi kan også anvendes til behandling af Ambien afhængighed samtidig forhindre risikoen for fremtidig tilbagefald.

Mange mennesker, der misbruger Ambien også afhængige af alkohol eller kokain. I dette tilfælde skal en behandlingsplan være designet til at løse begge afhængighed samtidig.

Udvikle gode sovevaner

For at kunne overvinde en Ambien afhængighed, skal du lære at udvikle gode sovevaner. Følgende er nogle sikre og effektive metoder til at fremme en mere afslappende søvn:

  • Har en regelmæssig søvn tidsplan.
  • Må ikke lur i løbet af dagtimerne.
  • Udvikle en afslappende sengetid rutine.
  • Undgå koffein og andre stimulanser i løbet af eftermiddagen og aftenen.
  • Praksis yoga, dyb vejrtrækning og andre afspændingsteknikker.

.