Alternative behandlinger for autisme

Alternative behandlinger for autisme
Auditiv integration er en alternativ behandling.

Selv om der er en række gennemprøvede adfærdsmæssige, uddannelsesmæssige og psykologiske behandlinger for autisme, er det almindeligt, at de berørte forældre til at se på alternative behandlingsformer, der lover dramatisk forbedring eller endda en kur. Ifølge Centers for Disease Control og Forebyggelse (CDC), har så mange som en tredjedel af forældrene prøvet alternative behandlinger for autisme. I omkring 10% af tilfældene, disse behandlinger udgjorde en potentiel fare for barnet. Hvis du er en forælder til et barn på autisme spektrum, er det vigtigt, at du laver uddannede beslutninger om de behandlinger, du vælger.

10 alternative behandlinger for autismespektrumforstyrrelser

Selvom ingen er sikker på årsagen til ASD, er der mange teorier, der spænder fra vaccinationer og kviksølv eksponering for en formodet sammenhæng mellem Cøliaki og autisme. Mange af disse teorier har givet anledning til behandlinger er skræddersyet til at forbedre symptomer eller endda "helbrede" et barn. Disse alternative behandlinger går ud over anbefalingerne fra de fleste børnelæger og neurologer, men der er anekdotiske beretninger om deres succeser.

Kost-Baseret Behandling

Baseret på ideen om, at autisme er en reaktion på visse proteiner i fødevarer som hvede og mælk, eller en reaktion på manglen på visse vitaminer og mineraler, kost for autistiske børn anbefaler at fjerne alle gluten og kasein fra et barns fødeindtagelse i tre måneder . Denne diæt har en stærk følgende blandt forældre, hvoraf nogle hævder at have set dramatiske forbedringer. CDC advarer dog, at forældre altid bør konsultere en børnelæge, før du begynder denne type behandling, hvilket kan resultere i vitaminmangel.

Naturlægemidler

Konceptet bag naturlægemidler som autisme behandling er, at de giver et naturligt alternativ til receptpligtig medicin. Typisk er disse retsmidler forsøger at behandle forskellige komponenter i uorden, snarere end den underliggende tilstand. Effektiviteten af ​​urte behandlinger er ikke blevet bevist, men nogle forældre sværger ved det. Hvis du vælger at supplere dit barns kost med plantelægemidler, skal du sørge for at konsultere din børnelæge for at udelukke allergier, lægemiddelinteraktioner eller skadelige bivirkninger.

Chelation Therapy

Kelationsbehandling er baseret på ideen om, at autisme er forårsaget af tungmetaller, og at autistiske børns organer er mindre dygtige til at fjerne disse skadelige metaller fra blodet. Denne type af terapi involverer brug af kemikalier til at binde med tungmetaller og hjælpe dem passere fra kroppen. Mens denne behandling er godkendt til diagnosticerede tilfælde af tungmetalforgiftning, er det yderst farligt som en behandling for autisme.

Ifølge en journal rapport i klinisk toksikologi, en fem-årig dreng døde på grund af denne behandling. Før 2008 blev National Institute of Mental Health (NIMH) planer om at undersøge sikkerheden af ​​chelatbehandling. Efter viste indledende prøver at behandlingen direkte forårsaget hjerneskader hos rotter, NIMH brat annulleret undersøgelsen. I 2010 Food and Drug Administration (FDA) har udsendt en advarsel til producenter af over-the-counter kelation produkter til at stoppe salget af disse lægemidler på grund af potentiel fare for patienterne.

Secretin Therapy

Et andet potentielt farlig og kontroversiel behandling er secretin terapi. Ideen bag denne behandling er, at injektioner af et hormon kaldet secretin, som er involveret i fordøjelsesprocessen, kan hjælpe børn med autisme forbedre deres øjne blik, adfærd og interaktion. Men National Institute of Child Health and Human Development advarer forældre dette er en off-label, eller ikke-FDA-godkendt, brug af secretin og at behandlingen kan have bivirkninger for børn.

Deep Pressure

Vægtede veste, vægtede tæpper og en række andre autisme terapi tilbyder dyb tryk, der kan tilfredsstille en sensorisk behov hos børn med autisme spektrum forstyrrelser. Ifølge en gennemgang af litteraturen offentliggjort i Journal of Autism og udviklingsmæssige forstyrrelser, en lang række undersøgelser vist, at disse dybe trykenheder beroligede børn og hjalp dem med at fokusere. Men det er vigtigt at bemærke, at dette ikke er en stand-alone behandling; Det er ofte en del af et omfattende sanseintegration program med en uddannet ergoterapeut. Det er vigtigt, at vægten af ​​enheden være passende for barnets størrelse og alder, og du har brug for en professionel til at hjælpe dig med at fastslå, at vægten. Der er ingen ulemper ved denne type behandling, men det skal ledsages af yderligere behandling.

For at finde ud af mere om dybe pres, konsultere ergoterapeut på dit barns skole eller spørg din børnelæge til at henvise dig til en ergoterapeut i dit område.

Bøn og meditation

Ifølge en undersøgelse i Journal of Autism og udviklingsmæssige forstyrrelser, bøn og meditation var blandt de mest populære alternative behandlinger rapporteret af forældre til børn på spektret. Selvom begrebet sind-krop-forbindelse er kontroversiel og bruge denne type behandling som en stand-alone behandling er ikke tilrådeligt, er der ingen negative bivirkninger forbundet med det. Der er ikke noget videnskabeligt bevis for, at bøn eller mindfulness kan behandle gennemgribende udviklingsforstyrrelser som autisme, men det er muligt, at det kan hjælpe børn og forældre slappe af og fokusere. Det kan også give komfort.

Det er meget vigtigt at huske på, at bøn og meditation bør være en supplerende behandling for autisme, ikke en primær behandling. Hvis du er interesseret i at indarbejde denne type behandling i din terapi program, så tal med en religiøs eller spirituel rådgiver.

Hypnose

Hypnose for autisme er designet til at behandle den underliggende angst, der ofte ledsager sygdommen. Der har været meget lidt professionel forskning om denne behandling, men en lille undersøgelse offentliggjort i tidsskriftet Contemporary Hypnose undersøgt effekten af ​​en virtuel virkelighed hypnose spil på opførslen af ​​to drenge med ASF. Undersøgelsen rapporterede, at der ikke var nogen ændring i børnenes autisme symptomer, men at forældre rapporterede, at begge drenge var mere afslappet og at de nød behandlingen.

Da der er meget lidt forskning på denne behandling, er det vanskeligt at afgøre, om der er bivirkninger, eller hvis behandlingen virker. Hvis du er interesseret i at prøve denne type program, så tal med din børnelæge eller psykolog om en henvisning. Derudover er det bedst at parre denne form for eksperimentel behandling med etablerede behandlinger, så dit barn kan fortsætte med at gøre fremskridt.

Neurofeedback terapi

Neurofeedback for autisme spektrum forstyrrelser indebærer undervisning et barn at kontrollere sine hjernebølger. Teorien er, at dette vil hjælpe barnet lære at kontrollere adfærd så godt. Mens dette engang blev betragtet som en levedygtig behandlingsmulighed, er aktuel forskning ikke støtte det. I nogle tilfælde kan det endda have skadelige bivirkninger.

Auditiv Integration

Auditiv integration er en type lyd-baseret behandling, der er designet til at hjælpe ASD børn, der er overfølsomme over for lyde, eller som har brug for hjælp at integrere deres sensoriske miljø. Det er undertiden bruges som en del af en sanseintegration behandlingsplan under pleje af en ergoterapeut. Typisk procedure indebærer at barnet iført et sæt hovedtelefoner og lytte til en speciel type musik, der dækker forskellige frekvenser. En gennemgang af litteraturen offentliggjort i Cochrane Database of Systematic anmeldelser konstateret, at i de fleste undersøgelser, var der ingen terapeutisk fordel forbundet med auditive integration terapi. Et par små undersøgelser, der er nævnt i gennemgangen, var imidlertid finder, at behandlingen har hjulpet symptomer.

Hvis du er interesseret i at prøve denne form for terapi, så tal med din ergoterapeut. Der er ingen ulempe ved denne behandling, men det bør anvendes i forbindelse med andre behandlinger.

Akupunktur og massage terapi

Krop-baserede behandlinger som akupunktur og massage terapi er designet til at hjælpe med afslapning og stimulere sind-krop-forbindelse. En gennemgang af litteraturen i Journal of Clinical Psychiatry fandt, at der ikke var nok videnskabeligt holdbare undersøgelser om massage terapi og autisme til at bedømme dens effektivitet. Ligeledes en gennemgang af litteraturen i Cochrane Resumeer fandt, at der ikke var tilstrækkelige beviser til at bedømme effektiviteten af ​​akupunktur ved behandling af autisme. Ingen af ​​disse behandlinger er forbundet med negative bivirkninger.

Hvis du er interesseret i at prøve en af ​​disse alternative behandlinger, skal du kontakte din læge til råds. Du kan finde en massør eller akupunktør i dit område, der kan være villige til at prøve denne form for terapi. Fortsætte altid dine andre behandlingsformer, når eksperimenterer med en alternativ behandling som denne.

Mangler mulighedens vindue

Selvom der ikke er meget at autisme forskere er enige om, et punkt af konsensus er betydningen af ​​tidlig indsats. Ifølge en præsentation af Dr. Laurie Stephens, direktør for autismespektrumforstyrrelser programmer på Help Group, der er en kritisk vindue i børns udvikling i alderen fødsel og seks år. I løbet af denne tid, er det helt afgørende, at børn får de allerbedste services rettet mod deres individuelle behov.

Hvis forældrene vælger alternative behandlinger i stedet for etablerede behandlinger, kan de mangle mulighed for virkelig hjælpe deres barn i løbet af dette afgørende tidspunkt. Bortset fra de direkte farer ved chelatbehandling eller uønskede bivirkninger af andre behandlinger, dette er en sekundær, meget alvorlig fare for at overveje, når du vælger udokumenterede alternative behandlinger for autisme.

Foretage kvalificerede valg Out of Love

Det er naturligt at overveje alternative behandlinger i din søgen efter at hjælpe dit barn. Men det er meget vigtigt at gøre dit hjemmearbejde om disse behandlinger, fordi nogle af dem har negative bivirkninger. Altid tale med din børnelæge eller neurolog før du begynder enhver form for behandling, og sørg for at fortsætte din almindelige behandlinger for at undgå mangler vindue af muligheder for at give dit barn den bedste chance for at overvinde nogle af de udfordringer, ASD. Hvis du laver uddannede valg ud af kærlighed, vil dit barn gøre fremskridt.