Alternativ medicin til katte

Alternativ medicin til katte


Er du fascineret af tanken om alternativ medicin til katte? Hvis ja, finde ud af lidt mere om de behandlinger og retsmidler, der kan komplimentere din dyrlæge pleje.

Om Alternativ medicin

I dag, mange af os to gange tænke pumpe vores krop fuld af kemikalier, i stedet overvejer alternativ medicin og retsmidler. Disse kan omfatte alternative sundhedsbehandlinger, såsom aromaterapi, massage, akupunktur eller naturlægemidler. Du kan endda blive overrasket over at erfare, at mange af disse alternative behandlinger er også tilgængelige for vores katte.

Bestemmelse af, hvornår alternative behandlinger er passende

Før overvejer alternativ medicin til katte, er det vigtigt at konsultere en kvalificeret dyrlæge, hvis klagen er alvorlige eller hvis katten ser ud til at være i smerte. Diagnosticering dyr er særlig svært, fordi de ikke kan fortælle os, hvad der er galt. For eksempel kan en kat, der er gået fra hans mad simpelthen føle sig en smule under vejr. På den anden side, kan han have en mere alvorlig mave klage. Det er derfor, det er yderst vigtigt at fastslå, hvad årsagen til problemet, skade eller sygdom er før der træffes beslutning om en behandling, der måske eller måske ikke være effektiv.

Mange dyrlæger tilbyde alternative behandlinger eller arbejde med alternative læger, der specialiserer sig i behandling af dyr. Diskuterer mulighederne med din almindelige dyrlæge kan godt tilbyde den tryghed at have sund lægelig rådgivning, samtidig med at udforske alternativer til mainstream medicin.

Typer af alternativ medicin til katte

Lad os udforske nogle medicinske alternativer, der vinder terræn med kæledyr entusiaster.

Naturlægemidler

Hvis du ser en kat, kan du opleve, at han vil spise græs fra tid til anden, og det typisk gør ham opkast. Det er naturens egen måde at yde et naturlægemiddel kur mod mave klager. Der er mange andre urter, der hjælper helbrede sygdomme eller lindre symptomerne. Disse omfatter naturlægemidler for forstoppelse og urinvejsinfektioner, begge forhold, som kan være smertefuldt for en kat.

Bemærk: Giv aldrig urter eller andre medikamenter til din kat uden først at konsultere en dyrlæge. Mange planter er giftige for katte, så lad de professionelle guide dit valg.

Naturlægemidler loppe kraver og andre retsmidler for parasitter er også bredt tilgængelige. Disse produkter giver den yderligere fordel af at være fri af de stærke kemikalier, som undertiden kan irritere følsomme kats hud. Nogle plantestoffer loppe halsbånd er "genopladelige", hvilket betyder, at de kan genoplives med citronella olie og lignende stoffer i mange måneder uden at blive erstattet.

Kan findes Nogle eksempler på naturlægemidler på:

  • Biconet: Dette websted bærer en urte loppe halsbånd.
  • Kun Natural Pet Store: Denne hjemmeside bærer et udvalg af naturlægemidler.
  • Native Retsmidler: Her finder du en urtemedicin for hårboller blandt mange andre naturlige midler.

Naturlægemidler kan give effektiv lindring. Dog bør en autoriseret læge høres om eventuelle sygdomme eller symptomer, der er alvorlige, smertefulde eller tilbagevendende.

Aromaterapi

Hvis du nogensinde har været vidne til en kats nydelse af en katteurt legetøj, du sikkert klar over, at katte er følsomme over for lugte. Det betyder, at de aromaterapi principper, som mange mennesker følger også vil arbejde med katte. Aromaterapi bruger æteriske olier til at stimulere visse sanser. Dette omfatter lavendel, der hjælper afslapning eller mynte, der fungerer som en stimulans. Æteriske olier skal altid anvendes eksternt og aldrig brugt internt. I de fleste tilfælde bør æteriske olier ikke anvendes direkte på din kat, medmindre det er en bestanddel af en kat pleje produkt.

Yderligere information om aromaterapi og katte kan findes på mange hjemmesider, herunder:

  • Holisticat
  • Væsentlige Dyr

Massage

Selvom det ikke er et lægemiddel som sådan, massage er udbredt som en alternativ behandling. Massage hjælper med at holde leddene smidig og kan lindre smerte uden behovet for at anvende smertestillende midler. Du kan endda lære at give din egen kat en massage, og det kan være en meget givende oplevelse for jer begge. At give din kat en massage bringer dig tættere på ham, og din kat vil sætte pris på den særlige en-til-én gang, at han tilbringer med dig.

Der er mere information på internettet om de teknikker og færdigheder, der kræves for at give en kat en massage, og gode ressourcer omfatter:

  • Lace til Læder
  • Cozy Cat Møbler
  • Messy Beast

Konklusion

Alternativ medicin til katte bliver mere bredt tilgængelig. Mange dyrlæger tilbyder nu alternative eller supplerende behandlinger i et forsøg på at undgå at bruge stoffer, der vides at bære ubehagelige bivirkninger. Husk, at selv om alternative behandlinger kan være ganske nyttigt, de bør ikke bruges som en komplet erstatning for en kompetent veterinær pleje.