Allergi over for Mineral Makeup

Allergi over for Mineral Makeup

Selvom det er udråbt som en af ​​de mest naturlige former for kosmetik til rådighed, er det stadig muligt at udvikle en allergi over for mineral makeup.

Om Mineral Makeup

I de senere år er mineral makeup blevet snak om skønhed industrien. Det er blevet vist på homeshopping netværk annonceret på sene infomercials og fremmes som det bedste produkt til følsom hud.

Hvad har gjort mineral business pludselig så trendy? Økologiske ingredienser, især i kosmetik, krop og hår pleje produkter, er spændende og betragtes sund. De tilbyder en mystisk charme med vage løfte om "alle naturlige" godhed. Men er det virkelig alle naturlige?

Det er interessant at bemærke, at enhver kosmetik selskab kan kræve, at dets produkter er mineralsk baseret. Dette skyldes, at kosmetikindustrien er selvregulerende. Det er ikke afhængig af en ekstern part til at teste og bevise, eller modbevise, dens teorier. Et produkt kan indeholde blot en spormængde af mineralske bestanddele og stadig blive kaldt en "mineral kosmetisk."

Ægte mineral makeup indeholder typisk ingredienser som disse:

 • Uorganiske farvestoffer
 • Jernoxid
 • Mica
 • Naturlig solcreme
 • Titandioxid
 • Zinkoxid

Dermatologer foreslår ofte mineralbaserede makeup produkter til patienter med følsom hud, akne hud, rosacea og fedtet hud. Dette skyldes:

 1. De uorganiske farvestoffer i produkterne er langt mindre tilbøjelige til at forårsage en allergisk reaktion end farvestoffer findes i basisprodukter.
 2. Mineralske produkter er fine granulerede pulverformuleringer, i modsætning til typiske væsker. Således har de ikke absorbere ind i huden så meget.
 3. De giver solbeskyttelse.

Forbrugerne lignende mineralske makeup for en række forskellige årsager. Nogle bare føler, at de bruger de mest naturlige produkter til rådighed. Andre vælger mineraler for disse grunde:

 1. Det er lysreflekterende, derfor giver enestående dækning af fine linjer og rynker.
 2. Det er let og ikke "kage" på huden.
 3. Det er typisk tilbydes i et stort udvalg af farver. Dette gør det særdeles alsidig og egnet til alle hud tone.

Hvad er årsagen en allergi til Mineral Makeup

Mens der er masser af virksomheder, der tilbyder hæderlige, troværdige mineralske produkter, er det stadig fuldt ud muligt at udvikle en allergi over for mineral makeup. Når shopping for mineral makeup, er det særligt vigtigt at læse produktets ingredienslisten. Hvis der ikke er tilgængelige liste, konsultere en sælger eller besøge selskabets hjemmeside for flere detaljer. Hold følgende i tankerne:

 • Små Lister Ingrediens

Du har måske hørt folk sige ikke at spise noget med ingredienser, du ikke kan udtale. Det samme gælder med mineral makeup. Jo færre ingredienser, jo bedre produktet være for din hud - det er den generelle tommelfingerregel, når det kommer til at vælge mineral makeup. Konserveringsmidler, fyldstoffer, farvestoffer, syntetiske og kemikalier bedre egnede i en science lab bør ikke være på ingredienslisten for din mineral makeup.

Hvad der præcist er en lille ingrediens liste? Kig efter lister, der indeholder så få som tre, men op til syv eller otte på de fleste. Selvfølgelig er dette ikke en ufravigelig regel, men typisk de ekstra ingredienser er unødvendige komponenter, der kan meget vel vise sig skadelige for din hud.

 • Solcreme

Zink oxid og titandioxid er ingredienser, der tilbyder beskyttelse mod skadelige UVA og UVB stråler. Instant solcreme beskyttelse mineral makeup giver er en kæmpe bonus, især for dem, der ikke regelmæssigt anvender det selvstændigt. Derudover zinkoxid er en naturlig anti-inflammatorisk, så det er et middel, der kan lindre eksisterende inflammation. Allergi over for solcreme ingredienser er ualmindelige.

 • Bismuthoxychlorid

En allergi til mineral makeup kan næsten altid udpeget til en bestemt ingrediens kaldet bismuthoxychlorid. Et biprodukt af bly, kobber og andre metaller, bismuthoxychlorid er ikke almindeligvis findes i naturen. Kosmetiske virksomheder bruger det i deres mineral makeup produkter til at give en skinne på huden. Det er også meget brydningsindeks, hvilket gør det optimalt til at dække fine linier og rynker.

Imidlertid bismuthoxychlorid er meget tung. Den træder uundgåeligt porerne, når det er poleret i huden, hvilket resulterer i ikke kun tilstoppede porer, men irriteret hud. Det er krystallinsk i sin molekylære makeup, som kan få huden til at kradse, når det påføres. Hvis du oplever ubehag, er det meget muligt, du har udviklet en allergi overfor mineral makeup på grund af denne ingrediens.

 • Carmine

Selv om det har været FDA-godkendt og betragtes som sikkert at bruge i farve kosmetik, er karmin bedst undgås, hvis du har følsom hud. Carmine er en mørk rød pigment lavet af de knuste skaller af cochenille biller. De er tørret, formalet og tilsat til kosmetisk base. Det har været kendt for at forårsage alvorlige allergiske reaktioner hos mange mennesker.

Hvor de vil købe

Mineral makeup kan hjælpe dig med at opnå strålende, glødende hud. Hvis du bekymre dig om at udvikle en allergi over for mineral makeup, husk at forske ingrediens lister før du køber produktet. Følgende mærker bære omfattende mineral makeup kollektioner, der ikke indeholder kendte allergener:

 • J.Lynne Cosmetics
 • Monave
 • Lily Lolo
 • Everyday Minerals