Alessandra Ambrosio at Wear Fantasy Bra på VSS

De fans af Victorias Secret brand, og alle fans af sofistikerede lingeri ser frem til november, hvor de bedste nye produkter vil blive vist på den årlige Victorias Secret Show.

Alessandra Ambrosio at Wear Fantasy Bra på VSS

Den vigtigste intriger af showet bliver catwalken præsentation af Fantasy Bra - hver model koster en fabelagtig sum penge, og selv om det ikke altid er solgt udmærket, kun det image gevinster fra det.

Hver Victorias Secret "engel" drømme om at gå på catwalken i denne smarte Fantasy Bra værd en million dollars. Endelig er det blevet annonceret, hvem der er den heldige i år. I 2012 vil Fantasy Bra fremlægges af en ny mor Alessandra Ambrosio (hun skulle "konkurrere" med Candice Swanepoel og Erin Heatherton). Den første person til at lykønske den skønhed var blogger WantedGirl.

Alessandra Ambrosio at Wear Fantasy Bra på VSS

Den gode nyhed var delt i "Twitter" af arrangørerne af showet.

Man kan kun forestille glæde for Alessandra selv og fans af den brasilianske supermodel. Geniusbeauty.com forbinder tillykke!

Historien om Fantasy Bra begyndte i 1996, og det første dyre bh blev præsenteret på catwalken af Claudia Schiffer. BH'en prissat en million dollars.

Bortset fra Claudia blev den smukke bh model præsenteret af Tyra Banks, Daniela Pestova, Heidi Klum, Gisele Bundchen, Karolina Kurkova, Selita Ebanks, Marisa Miller, Miranda Kerr og Adriana Lima.

Alessandra Ambrosio at Wear Fantasy Bra på VSS