Aircraft lejere forsikring

Aircraft lejere forsikring

En pilot, der opererer et fly uden at have luftfartøjer lejere forsikringsdækning på plads kører risikoen for at blive personligt ansvarlig for skader, de kan forårsage. I nogle tilfælde kan en person leje eller låne en andens fly er ikke bekendt eller ikke tænke på forsikring, før de tager ud.

Forsikringsforhold og leje en Aircraft

En pilot driver en lånt eller lejet fly kan være personligt ansvarlig for at betale for udgifter til reparationer, hvis der sker en ulykke. Ejeren kan se til piloten om erstatning. Et andet scenario, der kan opstå, er, at ejerens forsikringsselskab ville betale for de skader, og derefter søge erstatning fra piloten for sin indtrådt påstand.

Passagerer, der rejser på flyet skulle have ret til at opkræve erstatning for deres skader. Krav til medicinske regninger og relaterede omkostninger samt tabt arbejdsfortjeneste, kunne gøres mod piloten. Sårede på jorden kan også søge erstatning. Boligejere kan også se til pilot i en lejet eller lånt plan for udgifterne til reparationer af bygninger, hegn, vandkraft stænger, andre luftfartøjer, hangarer og banelys.

En pilot, der opererer på et fly uden forsikring vil være ansvarlig for at betale for udgifterne til at forsvare eventuelle retssager personligt. Under luftfartøjer lejere forsikringsdækning i stedet ville redde piloten fra at skulle betale out-of-lomme til en advokat med erfaring beskæftiger sig med luftfartsområdet.

Hvorfor Piloter behøver ikke Aircraft lejere forsikring

Nogle piloter, der låner eller lejer fly antager, at de er omfattet af ejerens forsikring. Dette er ikke nødvendigvis tilfældet. Mange forsikringsselskaber skriver luftfart forsikringsdækning giver ikke dækning for lejere eller låntagere, på grund af de høje omkostninger ved at yde denne beskyttelse.

Selv om ejerens fly forsikringspolice dækker også andre piloter, kan den person låne flyet ikke, hvad godtgørelsesniveauet er på plads, mens de bruger det. Det er muligt ejerens Planen kan kun give en begrænset mængde af beskyttelse for ikke-ejere, og hvis politik er bortfaldet, låntager eller lejer ikke har nogen beskyttelse overhovedet.

Piloter leje eller låne fly kan ikke indse, at de har brug for at sørge for denne dækning selv. Når der sker en ulykke, de finder ud af, at de ikke har den finansielle beskyttelse politik kunne have givet dem.

Hvor kan jeg købe Aircraft lejere Dækning

Før du begynder shopping for luftfartøjer lejere forsikring, tage lidt tid til at tænke over, hvilken type dækning, du har brug for. Du vil gerne være sikker på, at den politik, du vælger beskytter krav ansvarsforsikring, så passagererne i flyet eller folk på jorden modtage kompensation for deres skader. Du ønsker også købe en politik, der betaler for tingskade, både for luftfartøjet du betjener og objekter på jorden.

Shopping omkring vil hjælpe dig med at få den bedste pris på din luftfart forsikringsdækning. Hver virksomhed fastsætter sine priser til dækning og ved at tage sig tid til at overveje en række muligheder, du kan få den beskyttelse, du har brug for uden at skulle betale mere end du har til.

Eksempler på virksomheder, der tilbyder luftfart forsikring til lejere omfatter følgende:

  • AOPA Insurance Agency
  • AVEMCO
  • Travers & Associates
  • Alexander Aviation