Aging Skilte

For nogle aldring er en sindstilstand, og for andre - forræderi af kroppen, som ikke klare den samme belastning længere. Eksperter har identificeret flere vigtige symptomer, som gør det muligt at fastslå, at en person står over for reelle aldring.

Aging Skilte

Lange tænder

Med alderen tandkødsvævet viger stadig lavere, udsætter bunden af ​​tænderne. Denne proces begynder et sted nær 40. Gum sygdomme forværre situationen og gøre problemet mere synligt.

Ændringer i stemmen

Aging påvirker personens stemme, og manden begynder at lyde højere, og kvinden - lavere. Ligesom alle de andre muskler i kroppen, stemmebånd bliver svage med alderen. Brusken, der hjælper til at producere lyde, bliver mindre elastisk.

Vægtøgning

Siden en alder af 50, vi støt sat på 1-2 kg om året. Dette skyldes en langsom metabolisme.

Hyppig nysen

De fleste midaldrende mennesker udvikler allergisk rhinitis, som regel i perioden fra 45 til 65. Den immunforsvaret svækkes, hvilket er et tegn på aldring.

Flere mol

Med 40, kroppen begynder en proces kendt som seborrheic keratose. Uskadelige nye vækster på huden, såsom nye modermærker, vises.

Vågne op om natten

Med alderen, folk ofte begynder at vågne op om natten med hovedpine. Deres nøjagtige årsag er ukendt.

Nemmere forgiftning

Resistens over for alkohol falder med alderen. Og vi får drukket fra færre skud.

Tips om, hvordan at bremse aldring

Af den måde, kan vi udskyde aldring i flere år ved hjælp af simple tricks. For eksempel er det ikke anbefales at drikke væske gennem et sugerør, så vi ikke udvikler mærkbare rynker i hjørnerne af munden. Vælg kun høj kvalitet silke pudebetræk, fordi dit ansigt hviler på dem i 7-8 timer om dagen. Undgå fed mad, sjældent arbejder med bærbare computere (normalt de er på vores knæ, og vi ser ned, bøjer vores hoved), og prøv at svømme i naturlige vandområder, ikke i puljer - blegemiddel vasker væk krop sebum efterlader huden dehydreret.