Afstemning Valg Brætspil Børn

Afstemning Valg Brætspil Børn


Med afstemningen valg brætspil, kan børn udvikle en forståelse af, hvordan den demokratiske proces fungerer.

Learning Om Stemme og valg

Børn hører om valg og afstemninger regelmæssigt gennem massemedierne og i deres sociale undersøgelser klasser. De har endda deltage i valget gennem processen med nominere og der vælger Studenterrådets repræsentanter. En af de bedste måder at hjælpe børnene forstå, hvad afstemningen og valg er alle om, er med brætspil til formål at undervise disse begreber på en sjov og interessant måde. Sådanne spil kan være engagerende, sjovt og lærerigt.

US Stemme Valg Brætspil Børn kan nyde

  • 1960: The Making of præsidenten af ​​Z Man Games er en to-player spil brætspil baseret på 1960 USA præsidentvalg. Spillerne påtager sig rollen som enten Richard Nixon eller John F. Kennedy, og konkurrerer om at vinde valgmandsstemmer i dette spil om strategi. Dette spil er hensigtsmæssigt for personer 13 og derover.
  • Valg USA simulerer op til præsidentvalget i USA. Oprettet af Mongoose Publishing, bedre kendt for at producere høj kvalitet computerspil, er valg USA brætspil designet til personer 12 og derover. Både underholdende og uddannelsesmæssige, spillerne påtage sig rollen som republikanske præsidentkandidat håbefulde kappes om partiets nominering.
  • Vejen til Det Hvide Hus er et brætspil for børn på 12 og ældre. Designet af Mayfair Games, dette spil af strategi fokuserer på fiktive præsidentvalg håbefulde kappes om deres partis nominering. Hver spiller tager rollen som en af ​​kandidaterne, og går gennem processen med fundraising, kampagner, planlægning rejse at skaffe stemmer, etc. Mellem tre og seks spillere kan deltage.

Gratis Educational US Afstemning og valg Brætspil

  • Print alt hvad du behøver for at spille Election Word Bingo, et pædagogisk spil designet til at hjælpe børn med at lære og forstå det sprog af demokratiet. Denne aktivitet er velegnet til lønklasse 3-12.
  • Hent alt hvad du behøver for at spille Valg: The Game, som blev skabt af Commonwealth of Massachusetts til at undervise børn i skolealderen om afstemningsprocessen, gøre dem til at forstå, hvorfor deltagelse er vigtig, når de tænder atten, og at tilskynde til vælgerregistrering blandt forældre. Dette spil er passende for elever i alle aldre.

Internationale Stemmeret Election Brætspil Børn kan finde interessant

  • Die Macher omhandler politiske valg i forskellige regioner i hele Tyskland. Spillere kappes om sejrspoint i hver region med det formål at føre deres parti til sejr i de nationale valg. Dette spil blev oprindeligt skabt i 1986, og opdaterede versioner blev udgivet i 1997 og 2006. Det er designet i tre til fem spillere i alderen 14 og up.Junta er en usædvanlig brætspil, hvor spillerne hver har forskellige magtpositioner inden for regeringspartiet Junta . Spillerne har forskellige stemmerettigheder evner, som anvendes til at vælge "El Presidente" i begyndelsen af ​​spillet. Spillere kan forsøge kup og attentatforsøg, med den underliggende mål er at ende op med de fleste penge gemt væk i en schweizisk bankkonto. Dette spil er velegnet til dem 12 og derover.
  • Quo Vadis er et spil af forhandling og politik, hvor spillerne navigere deres vej til større prestige i det antikke romerske senat. Dette spil er for børn 12 og ældre, og kan spilles af 3-5 personer.
  • Vatikanet: brætspillet er et interessant og lærerigt spil, der lærer spillerne om processen med at gå fra kardinal til pave i den katolske kirke. Spillet er designet til spillere 15 og op, og kan være et pædagogisk redskab for historie og teologi kurser.

Betydningen af ​​afstemning og valg Brætspil

En vigtig del af at udvikle en forståelse hvordan regeringen fungerer udvikler et praktisk kendskab til begreberne afstemninger og valg. Brætspil designet omkring begreberne den politiske proces kan være magtfulde redskaber til at hjælpe unge forstå den politiske proces i deres eget land og i hele verden.