Afstemning afslører spise mad fra gulvet er ok for briter

Renlighed er ikke typisk for de britiske, som en meningsmåling viste. 10% af befolkningen ikke vaske op mellem frokost og middag, og 70% af de adspurgte har ikke noget imod optagning mad fra gulvet.

Afstemning afslører spise mad fra gulvet er ok for briter

Briterne vil ikke vaske en tallerken suppe spises til frokost, hvis de vil bruge det til middag - hver tiende mener det. Fire ud af fem respondenter bor i en beskidt hus, hvor de kan bruge en køkkenrulle til at tørre bordet og deres egen sok til rengøring støv fra møbler eller gulvet. Selv gulve i britiske hjem er normalt snavset, vil 70% afhente de faldne mad fra gulvet til at spise det.

Næsten halvdelen af ​​de adspurgte anonymt (45%) erkendte, at de hadede opvask. Men det er ikke alt. Mange mennesker simpelthen tørre beskidte plader med køkkenrulle. De kan også slette spor af læbestift eller snavs fra et glas med deres finger og tjener det til en gæst. 46% af de 2.000 landets beboere, der deltog i undersøgelsen rengøre vinduer i huset, når de kan se noget gennem dem, eller hvis glasset er snavset af fugle.

60% af respondenterne ikke ændre deres lagner hver uge, og nogle køber endda regelmæssigt nye ark, ikke at vaske de gamle. Når briterne løber tør for rent undertøj, de går ud uden at det simpelthen ikke at gøre vasketøjet. Nogle respondenter tage et brusebad en gang om ugen, mange tillader hunde til at sove i samme seng med dem eller lade dem slikke deres plade, for ikke at vaske det. Omkring 10% af respondenterne børste deres tænder med det samme tandbørste i 4 år!