Afsluttende omkostninger for Home sælgere

Afsluttende omkostninger for Home sælgere
Når du sælger et hus, vil du have nogle afsluttende omkostninger til at betale.

Mange mennesker er ikke helt klar over omfanget af lukning omkostninger til hjem sælgere. Selv om mange af disse gebyrer betales af køber, sælger skal betale ekstra gebyrer samt. Disse gebyrer kan reducere mængden af ​​egenkapital fra salget, at sælgeren modtager.

Hvad er afsluttende omkostninger?

Som regel udtrykket "afsluttende omkostninger" henviser til alle omkostninger, der betales ved udgangen af ​​et hjem salg ud over købsprisen af ​​boligen. Disse gebyrer omfatter statslige skatter og afgifter for søgninger og rapporter for at behandle den salgstransaktion; disse omkostninger kan variere fra omkring 3-7 procent af prisen for både køber og sælger køb. De beløb, selv er ofte forhandles og bestemme hvilken part betaler en bestemt pris kan også forhandles før selve lukning. De præcise gebyrer, der indgår i lukke omkostninger kan variere fra stat, amt eller endda byen.

Typiske Closing Omkostninger til Home sælgere

Selvom det afsluttende omkostninger for sælgere kan variere rundt om i landet, er der nogle typiske afsluttende omkostninger, når de sælger et hus. Eksempler på disse omkostninger omfatter:

  • Broker Kommission: Sælgeren ofte skal betale de gebyrer tjeneste for mægler eller ejendomsmægler. Størrelsen af ​​denne provision afhænger af, om en full-service mæglerfirma blev anvendt, eller hvis huset blev solgt af ejeren.
  • Survey Omkostninger: I nogle stater, sælgerne er nødt til at levere en plat af undersøgelsen, der er et kort, der viser ejendommen linjer og andre egenskaber ved grundstykke. Dette kort er skabt af en autoriseret landmåler og kan variere mellem $ 150-600.
  • Optaget Frigivelse af pant: Sælger er også ansvarlig for at betale det gamle pant i ejendommen, ethvert hjem egenkapital kreditlinjer og alle andre fordringer på ejendommen.
  • Renter af tidligere lån: På de fleste realkreditlån er betalt den månedlige rente for den måned, der netop er afsluttet, og ikke for den måned, der kommer op. Ved salg af ejendommen, vil sælger nødt til at tilføje, at sidste rentebetaling til den samlede afsluttende omkostninger.
  • Forudbetaling sanktioner: Afhængig af type realkreditlån sælgeren opnåede at købe huset oprindeligt, kan der være en forudbetaling straf for tidlig betaling. Dette gebyr kan faktisk være temmelig betydelig - op til 3-5 procent af lånebeløbet.
  • Titel Forsikring: I nogle stater, sælger skal give titel forsikring for køber; denne forsikring beskytter køberen eller långiveren mod enhver ejendom tab eller skade som følge af problemer med titlen til ejendommen. Dette tjener som en beskyttelse af egenkapitalen i ejendommen. Andre steder, kan långiver tvinge køberen til denne forsikring.
  • Transfer Skatter: Sælger kan også betale ejendommen transfer skat, der opkræves af den by, amt, og stat. Dette kan være en procentdel af salgsprisen på ejendommen eller måske kun et fast gebyr.
  • Advokatomkostninger: Hvis sælgeren bruger en fast ejendom advokat, sælgeren er ansvarlig for disse omkostninger.

Mægler eller ejendomsmægler kan være i stand til at flytte nogle af disse gebyrer til sælger for andre indrømmelser som reparationer på huset under forhandlingerne. I sidste ende for de fleste sælgere, kan lukke omkostninger potentielt tilføje op til flere tusinde dollars.

Typiske Closing Omkostninger til købere

Et hjem køberen har sin egen liste over potentielle afsluttende omkostninger, der skal betragtes som godt. Den pant långiver er forpligtet til at give køberen en skriftlig liste over de afsluttende omkostninger inden for 3 dage at ansøge om et lån. Denne liste er dog kun et skøn, og køberen kan skylde flere penge, når salget faktisk fortsætter. Eksempler på disse omkostninger omfatter lån stiftelsesprovisioner, spærrede gebyrer, homeowner forsikring og ejendomsskatter.

Vær forberedt til lukning omkostninger

Hjem sælgere og købere nødt til fuldt ud at forstå, hvilke lukke omkostninger vil blive betalt af hvilket parti inden sidste begivenhed. Långiver eller statslige enheder kan kræve en særlig part at betale særlige gebyrer, men de fleste er flydende. Den ejendomsmægler eller advokat kan hjælpe i denne forhandling og måske sænke afsluttende omkostninger til hjem sælgere. Det er afgørende at indgå lukning med oplysninger om de penge, sælger vil skylde i slutningen af ​​denne proces. Sælgeren kan så have en solid forventning om, hvor mange penge vil blive ryddet efter salget.

Et andet vigtigt punkt er, at sælgeren skal føre en liste over alle de afsluttende omkostninger, der er udbetalt og kopier af alle de salgs- og lånedokumenter for nøjagtigt bestemme hjemmets omkostningsgrundlag. Dette gør det muligt at sælgeren beregne, hvor meget, hvis noget, vil blive skyldte til IRS løbet af det næste år fra huset salg.