Afsluttende omkostninger Expert Interview

Afsluttende omkostninger Expert Interview

Selvom långivere er forpligtet til at sende lukke omkostninger estimater til lån ansøgere, kan hele konceptet af lukning omkostninger stadig være forholdsvis forvirrende for potentielle låntagere. I denne informative interview, Doris Phillips - grundlægger og præsident for RealSource LLC - forenkler begrebet lukning omkostninger og forklarer, hvad du behøver at vide, før du lukker på dit boliglån.

Hvad er afsluttende omkostninger?

Afsluttende omkostninger er gebyrer, som en køber eller sælger skal betale i en fast ejendom transaktion over lån / salgspris. Eksempler på lukning omkostninger omfatter, men er ikke begrænset til:

 • Titel Forsikring
 • Optagelse gebyrer
 • Dokument eller Transaction Frimærker eller skatter
 • Undersøgelse gebyr
 • Brokerage Kommissionen
 • Mortgage ansøgningsgebyr
 • Points
 • Vurdering gebyrer
 • Kontrolgebyrer
 • Hjem Garantier
 • Forudbetalte Property Insurance

Det er meget vigtigt at tale med din ejendomsmægler og långiver, da det er dem, der typisk bestiller disse tjenester. Ved, hvem de bruger og få tilbud om du ejer til sammenligning. For det meste, kan disse elementer købes fra mange forskellige kilder, og priserne vil i høj grad variere. Det har været min erfaring, at hvis nogen insisterer på, at du er nødt til at bruge deres folk så har du sandsynligvis bør ikke.

Kan folk undgå Closing Omkostninger?

Nej, der er visse tjenester, der vil have, der skal gøres for at behandle lånet. Disse tjenester skal betales uanset om de indgår i lånebeløbet eller betales ud af lommen af ​​sælger, køber eller långiver. Vær forsigtig, når rullende det afsluttende omkostninger i dit lån, da det vil spise op din egenkapital. Også, du er mindre tilbøjelige til at styre udgifterne til disse poster så tæt, hvis du ikke betaler dem ved lukketid.

Igen varierer disse omkostninger meget, og du skal vide, hvor meget de vil koste på forhånd og shoppe rundt. Den laveste pris er ikke altid den bedste deal og service, men hverken er den højeste. Bede om henvisninger og en kopi af deres licenser samt bevis for fejl og mangler forsikring i tilfælde af, at der er en fejl, lavet.

Hvad er Junk gebyrer?

Junk gebyrer er afgifter, som ophavsmanden eller långiver indsamler. Eksempler kunne være: afvikling gebyrer, tilmelding gebyrer, underwriting gebyrer, finansiering gebyrer, oversættelse gebyrer og messenger gebyrer. Disse gebyrer kan virkelig tilføje op og undertiden klienten opkræves et højere gebyr end nødvendigt. Spørg din långiver hvilke gebyrer forvente op foran og vær ikke bange for at tale om penge. Bed om en god tro skøn og stille spørgsmål om noget, du ikke forstår.

Har nogle långivere opkræve mere end andre for lukning omkostninger?

Ja, nogle långivere opkræve efter elementer, som andre långivere ikke. Disse gebyrer kan omfatte dokumentbehandling gebyrer, ansøgningsgebyr og forarbejdning gebyrer. De fleste långivere opkræve en procentdel af lånebeløbet. Procentdelen kan forhandles op foran, selv om det er noget, der normalt ikke nævnt.

Er The Cost of Lukning på et realkreditlån varierer meget fra stat til stat?

Ja, hver statslige afgifter forskelligt for registrering af pant. Også de afsluttende omkostninger tilknyttet afsluttende agent varierer afhængigt af placering.

Hvad Er Title Insurance?

Titel forsikring er beskyttelse mod tab som følge af problemer forbundet med kæden af ​​titlen til din ejendom. Den politik, der udstedes ligner en boligejer eller Auto Policy Insurance.

Før du køber et hjem, kan det have været igennem flere ejerskifter, og den jord, hvor den står måske har været igennem mange flere. Der kan være et svagt led på noget tidspunkt i denne kæde, der kan dukke op til at skabe problemer. Nogle eksempler er:

 • Forfalskede dokumenter
 • Uregistrerede gerninger
 • Ubetalte tilbageholdsret

Hvorfor har Købere Behov Titel forsikring?

En køber har brug for titel forsikring for at beskytte hans eller hendes investering!

Hvilke andre råd har du Vedrørende lukning omkostninger Skøn?

Vælg en långiver, ejendomsmægler og lukning agent klogt - spørge omkring. Det bør være et interview proces, ligesom du ville gøre for en medarbejder. Spørg, hvor længe processen tager normalt en hvad er omkostningerne, og hvad virksomheden vil blive brugt til at levere de ønskede tjenester. Stil spørgsmål om noget, du ikke forstår. Endnu en gang skal du ikke være bange for at tale om penge, da det er dine penge efter alle.

Om Doris Phillips

Afsluttende omkostninger Expert Interview
Doris Phillips

Doris Phillips er præsident og grundlægger af RealSource LLC, pionerer i fast ejendom kontrakt-til-Luk transaktion management.RealSource giver transaktion management til mæglere og långivere til mere effektivt at flytte kontrakter til en glat lukning.

Firmaet giver også back office og marketing støtte til fast ejendom udbydere, såsom titel forsikringsselskaber, bedømmere, landinspektører, långivere, skadedyrsbekæmpelse specialister og hjem inspektører. I 2008 virksomheden åbnede sin første i en ny serie af lukning centre byder Pampered Lukninger (TM), der er designet til at gøre lukninger mere behagelig og givende for alle involverede.

Kontakt Doris gennem hendes selskabets hjemmeside eller ved at ringe (205) 682-7655.