Afskyelige Snemand Costume for Kids

Afskyelige Snemand Costume for Kids


Hvis du leder efter en afskyelig snemand kostume til børn, vil du sandsynligvis have bedre held søger efter en yeti eller Sasquatch kostume. Det er de andre navne, som den nordlige trussel er kendt og er mere almindeligt anvendt i kostume betegnelser. Du kan også prøve din hånd på at gøre kostume, forudsat at du ikke har noget imod at arbejde med pels.

Finde afskyelige snemand Kostumer til Børn

Afskyelige snemand kostumer til enten børn eller voksne er overraskende svært at finde og kan være uoverkommeligt dyre. Du har masser af valg, hvis du søger at kostume en maskot (i hvilket tilfælde, afskalning ud fire figurer på et kostume er en god investering), men bare en hvid gorilla maske, som vil passere som en afskyelig snemand hoved let, er ikke tilgængelig i de fleste Halloween butikker.

Det kan formodes, at den samlede, afskyelige snemand eller Yeti kostumer simpelthen ikke populær nok til at masseproducere. Selv Yeti, der skræmmer ryttere på Disneys Matterhorn tur skaber ikke et behov for kostumer.

Imidlertid har kostumer foretaget på lejlighed, og du kan ofte finde en brugt på et vilkårligt antal auktion eller videresalg sites. Din første anløbshavn bør være eBay, men du bør også prøve din lokale Craigs List. Organisationer som medborgerhuse, vil kirker og skole forældregrupper har ofte kostume swaps før Halloween - begivenheder, der vil sandsynligvis blive mere populære. Du kan sende en anmodning om en bestemt kostume, og se, om nogen enten har noget eller kan pege dig i den rigtige retning.

Syning et kostume

Det er lige så umuligt at finde et bestemt mønster for en afskyelig snemand kostume til børn, men i dette tilfælde, kan du ændre et mønster for en gorilla kostume. Enkelhed og andre mainstream mønster beslutningstagere bære gorilla kostume mønstre, og du behøver kun at bruge hvid pels i stedet for sort til at være en afskyelig snemand. Hvis dit barn føler han eller hun ser ikke tilstrækkeligt skræmmende, kan du supplere kostumet med hugtænder, kløer og makeup.

Realiseringen af ​​et kostume Uden Syning

Animal kostumer, især for børn, er relativt nemme at udtænke så længe du har nogle håndværksmæssige færdigheder og en masse tålmodighed. Hvis du ønsker at gøre en afskyelig snemand kostume til børn, bør du helt sikkert få de involverede børn. De vil have en god tid, og det vil gøre arbejdet gå hurtigere.

Du skal bruge mindst to meter af hvid pels, sweatpants, en hættetrøje, en almindelig ansigtsmaske, hvide handsker, sort heks eller Vampira negle og et par flasker af stof lim.

Start med at spore sweatpants på pelsen, så du kan klippe pelsen til at dække sveder og lim det på plads. Du kan overveje at bruge nogle få store sikkerhedsnåle i taljen bare for at være sikker. Så gør det samme med hættetrøje. For fødderne, kan du enten dække gamle sko med mere pels eller forsøge at finde de soveværelse hjemmesko formet som bjørne kløer. Lim neglene til handskerne og har dit barn test for at sikre, at de kan få handskerne af og på, så de kan spise, gå på toilettet osv uden hjælp. Endelig, lim den sidste af pelsen til almindelig maske. Hvis du har en vis erfaring med makeup, kan du tegne en brølende munden og endda tilføje nogle hugtænder for ekstra vildskab.

Hvis kostume overlever natten, skal du sørge for at tilbyde det på en Halloween swap eller på Freecycle så et andet barn får mulighed for at skræmme alle naboerne!