Affiliate marketing: Affiliate Program Directories Tips

Løb Partnerprogram Directories

Affiliate program mapper er meget nyttigt for folk lige er startet ud i branchen. Hvis du har fået en masse erfaring og viden om affilierede programmer, er det en god idé at overveje at bygge dit eget affiliate program bibliotek.

I første omgang bygge bibliotek med gratis links. Du kan bede om et link tilbage til dit bibliotek samt - men ikke kræver det. Når din affiliate program mappe er op og har generere trafik til de anførte steder, kan du overveje betaling for annoncer.

Affiliate Program Directories

Der er mange forskellige affiliate program mapper på nettet. Hvis du vælger at bruge en, skal du sørge for, at du vælger et legitimt. Mange af dem kan vise sig at være upålidelige.

En af de bedste måder at finde en pålidelig bibliotek er at spørge nogen, der ved. Hvis du kender nogen, der allerede i affilieret virksomhed, bede dem om en velrenommeret affiliate bibliotek anbefaling. Hvis du ikke kender nogen, deltage et par online diskussionsgrupper og spørge rundt. Når du finder en diskussionsgruppe, der synes at være fuld af hjælpsomme og erfarne affiliate-relaterede personer, bede gruppen om at anbefale en affiliate marketing bibliotek, der dækker dit område af interesse.

Evaluering Affiliate programmer og deres websteder

* Vær forsigtig med hvem du anbefale på din side, fordi hvis de tjenester og / eller produkter, de tilbyder ikke er tilfredsstillende for forbrugerne, vil du ser dårligt som godt.

Når du har fundet et affilieret program mappe, der er godt organiseret og strøm, søge gennem programmerne for relaterede affilierede programmer. Tjek hver af de websteder og sørg for at de er godt designet, har god navigation, og synes at inspirere et niveau af tillid. Hvis du ikke kender virksomheden og har aldrig hørt om dem, foretage et køb fra dem og se, hvor godt ordren er opfyldt, og kontrollere kvaliteten af ​​produktet (du vil anbefale dem, når du starter et affilieret program). Du mister troværdighed med dine besøgende, hvis de har en dårlig oplevelse med en købmand, du anbefales.

Affiliate Guides

Affiliate guider er til salg over hele internettet. Hvis du kender nogen i virksomheden, bede dem om en henstilling, før at bruge penge på en. Kig efter udtalelser fra kunder, så besøg deres hjemmesider og se om du kan lide, hvad de tilbyder. Hvis web sites ikke imponere dig, mener to gange, før de køber nogen affilierede guider de anbefaler.

Du kan også gå om at få anbefalinger ved at finde affilierede websteder, der synes at være en succes, og derefter skrive til ejerne. Bede ejerne, hvordan de fik startet og spørgende om eventuelle nyttige bøger eller vejledninger, de reccomend kan hjælpe dig med at få værdifuld indsigt og vejledning fra en person, der kender. Du kan blive overrasket over, hvor mange mennesker er glade for at tilbyde rådgivning.

E-mail-kontakter og Affiliate Program Directories

Rengøring din database af e-mail-kontakter er vigtigt, når du tilbyder en affiliate program mappe. Hvis din liste over kontaktpersoner er forældet, kan din troværdighed i almindelighed sættes spørgsmålstegn ved dine besøgende. Oprydning kontakter kilde kan også hjælpe dig styre fri af de "spammer" label, når du sender dit nyhedsbrev (internetudbydere kan se nogen, der sender for mange døde adresser som en potentiel spammer). Kontrollér mail statistik og rense alle de hårde bounces fra din liste.

Hvis det er umagen værd for din virksomhed, og du har fysiske adresser på filen, overveje at sende et postkort til folk, hvis e-mail er returneret. Fortæl dem du for nylig har haft problemer med deres e-mail-adresse for registrering og bede om en opdateret adresse, hvis de er stadig interesseret i at abonnere på din liste.

Organisationen af ​​Affiliate Guides

* Finde ud et affilieret program mappe er oprettet med henblik på at opnå optimal udnyttelse potentiale.

Affiliate program er organiseret på mange forskellige måder. Typisk vil en affiliate program mappe listen affilierede virksomheder efter kategori, så du kan finde et program for dit websted. Du kan også finde en affiliate marketing mappe, der viser nye programmer, mest populære programmer, højt rangeret programmer og lignende. Nogle affiliate program mapper rang også affiliate programmer efter type (bly, klik, salg), eller udbetaling.

Om Affiliate Program Directories

Affiliate program mapper er lister over websteder, der tilbyder affilierede gebyrer for at sælge deres produkter. Mange små websteder tilbyder affiliate provisioner og køre deres egne affiliate-programmer. Søg efter affilierede programmer, der er relateret til din niche marked (det være sig madlavning, bøger, eller camping).

Ligegyldigt hvilket område du ønsker at starte en affiliate forretning i, kan du finde en affiliate bibliotek af beslægtede virksomheder. Kig efter affiliate-orienterede online fora også. Fortæl dem emnet på dit websted forretning, forklare lidt om din baggrund og hvorfor du er interesseret i dette, og derefter bede om anbefalinger. De fleste mennesker er glade for at sætte deres favoritter.