Adventure Travel: vandreture og trekking Tips

Vandring Strømper

Ved siden af ​​dine støvler - bogstaveligt talt - det vigtigste stykke vandreture og trekking gear er et par gode sokker.

* Når du køber sokker, vende dem med vrangen ud og se på de fine sløjfer af tråd, du ser på de polstrede områder. Jo større tæthed af disse sløjfer, mere dæmpning sokker vil levere.
* Tætte sokker vil også væge væk sved mere effektivt, holde dine fødder køligere om sommeren og varmere om vinteren.

Vandring på dit eventyr ferie er altid en stor aktivitet, og det hensigtsmæssigt næsten overalt. Fra Canada til Skotland til Belize har du et væld af eventyr vandreture muligheder at vælge imellem. Uanset din destination selv, du har brug for kvalitet fodtøj høj til at støtte dig. Vabler eller fodproblemer, der kan udvikle ikke kun vil lægge en dæmper på dit eventyr rejse, kan de forårsage langsigtede problemer.

Vandring Rygsække

Når du forbereder i en længere vandretur, enten hjemme eller på ferie, en god rygsæk er afgørende. Rygsække til vandring kommer i to varianter - interne rammer og eksterne rammer.

* Eksterne rammer kan normalt bære tungere belastninger, men de kan nemt blive hængt op i tæt kvartaler eller tæt vækst.
* Interne ramme packs er ideel til caving eller andre ture, hvor du vil kunne støde på en stram squeeze.

Uanset hvad du vælger, så sørg for du har din pakke monteret på kroppen af ​​en erfaren professionel til at undgå ubehag på sporet.

Isolering A Camp Stove

Afhængig af din placering og om du lejr, skal du overveje, om og hvordan du vil være madlavning din mad. Hvis du bruger en propan eller butan lejr komfur, mens vandreture og trekking, kan du øge effektiviteten i koldt vejr ved at isolere det fra jorden.

* Skær en cirkulær skive lidt større end bunden af ​​din brændstof dunk fra en gammel computer musemåtte. Den ekstra isolering hjælper kanisteren levere brændstof mere effektivt.
* Sætte en lys forrude omkring ovnen fælde nogle af brændeovnens varme og også forbedre ydeevnen.

Overlevelse - Finde Frisk vand

Hvis mens vandreture under din ferie, du finde dig selv tabt i ørkenen uden ferskvand, kan du lave en sol stadig ved at grave et hul i jorden omkring tre meter på tværs.

* I bunden af ​​hullet, placere en kop.
* Dernæst dække hullet med et stykke klar plast, og læg en sten i midten for at danne en omvendt kegle. Sørg for punkt af keglen er direkte over koppen.
* Solens stråler vil trække fugt ud af jorden, hvor det vil kondensere på plastik og drop i koppen.
* Hvis du har en længde på gummi slange, sætte den ene ende i koppen og køre den anden ende uden for pit, så du kan drikke fra stadig uden demontering det.
* Du kan også hælde forurenet vand i jorden rundt om koppen, eller tilføje grønne blade til yderligere at øge udbyttet.

Komponenterne i en sol stadig vejer næsten ingenting, og bør være en del af enhver vildmark overlevelse kit. En overlevelse kit bør være en del af enhver eventyr rejsende repertoire. Du bør omfatte en førstehjælpskasse, emballerede fødevarer, der er langtidsholdbare og fuld af næringsstoffer og protein og potentielle signal metoder eller kommunikationsenheder. Dit eventyr rejse overlevende kit bør ligesom dit American Express kort, må du ikke forlade hjemmet uden det!

Overlevelse - starte en brand

Du har hørt om at starte en brand med et forstørrelsesglas, men vidste du, at du kan gøre det samme med en luns af is?

Næste gang du går vinter trekking i dit eventyr rejser, prøv dette:
* Sæt noget vand udenfor i en pot, hvor den første tomme eller to vil fryse til en fast disk.
* Derefter bruger dine hænder eller andre varmekilder, omhyggeligt forme isen disk i en grov linse form.
* Test det med jævne mellemrum for at bestemme, hvordan det fokuserer lys.
* Til sidst vil du have en is linse, der kan fokusere nok lys til at starte en brand.

Disse overlevelse teknikker er især nyttige for vandrere og rejsende i de nordlige eller koldere regioner der kan være søger dyreliv observationer eller som nyder bjergbestigning.

Pakning en Light Rygsæk

Det er nok det indlysende at sige, at vandreture på ferie med den lighter pack går være nemmere.

Så hvordan kan man gøre hans eller hendes pack lighter til vandreture og trekking?

* Start med en fornyet undersøgelse af de store emner, du tager på en vandretur: rygsækken selv, dit telt og din sovepose. Hvis dit udstyr er mere end to eller tre år, er det tid til at gå på indkøb. I dag telt, pakninger og soveposer kan veje meget mindre end de plejede at og gøre deres arbejde lige så godt.
* Dernæst skal du se på de mindre ting som din brændeovn og madlavning gear. Samme idé gælder her, men i dette tilfælde ultra-letvægts brændeovne har eksisteret i nogen tid, og fortsætte med at få lysere.
* Endelig, se på alt i din pakke og skære væk unødvendige ounce ubønhørligt. Det hele kommer op.

Disse ture bevise sand på næsten alle eventyr rejse udflugt. Hvis du er en ægte eventyrer eller øko turist, kan du nyde vandreture, caving, snorkling og dykning, og du skal bruge den mest up to dat udstyr og bagage til rådighed. Det behøver ikke at koste en arm og et ben, men rejser effektivt vil gøre din hele turen sjovere, og du vil være sikker på at dit udstyr er opdateret og så sikkert som muligt.

Vandring - Hvad skal Pack

Almindelige plain plastic skraldeposer har mange anvendelser, når vandreture og trekking.

1. Slit en ned sidesømmene, og åbne det op for en impovised jorden klud.
2. Hvis du er vandreture og få fanget uden raingear, klippe et hul til hovedet i bunden eller en affaldssæk, og slidser i sidesømmene nær bunden for dine arme og bære det som en pullover.
3. Trash recepticle
4. Holder våde håndklæder, klude eller badetøj efter en mid dag svømme.

Vandring - starte en brand

Når du Vandreture og trekking, en ting du skal være i stand til at gøre i en nødsituation, er at få en brand i gang.

Prøv nogle af disse vandreture standard hjemmelavet optændingsposer på din næste vandretur:

* pap æggebakke kopper fyldt med træspåner og tørretumbler lint, så smeltet parafin.
* En brugt film kan med vatkugler mættet med vasaline.
* Optændingsposerne bruges til at få en grill i gang
* En butan cigar lighter. (Disse er ligesom miniature skærebrændere, der kan endda få en fugtig materiale brænding.)

Vandring Boots

Det vigtigste, når forberedelserne til en vandring eventyr er at kigge efter i en vandrestøvle, der passer korrekt. Sørg for at du får en kvalitet boot, og derefter gøre, hvad det tager at få den perfekte pasform.

Dette er en af ​​de tidspunkter, hvor du virkelig skal gå til en vandring og trekking specialforretning med uddannet sælgere. Bed dem om at måle din fod først, selvom du tror du kender din skostørrelse. Find ud af, om de kan tilpasse pasformen af ​​vandrestøvler.

En rigtig god støvle montør kan tilføje eller fjerne polstring til at gøre dine vandrestøvler passer som en anden hud. Spørg om at tilføje brugerdefinerede indersålen eller indlægssåler til dine støvler. Det kan synes som at gå overbord, men det kan i høj grad reducere slitage på dine buer. Endelig ikke undervurdere betydningen af ​​at vælge de rigtige sokker. Vælg en blanding svarer til de trekking forhold. Overvej dit eventyr rejse placering være det de tempererede skove i staten Washington eller troperne i den sydamerikanske jungle.

Vandring Tøj

Når plukke ud tøj til vandreture, holde tre ting i tankerne.

* For det første skal dit tøj modstå slid og slitage. Lad os se det i øjnene; vandreture og trekking er hårdt på tøj, så køb tekstiler, der bærer godt.
* For det andet, købe tøj, du vil ikke have noget imod at erstatte, når den bliver slidt.
* For det tredje, undgå vandreture tøj, der er alt for prangende.

Især hvis du er trekking i et område med en konservativ kultur på dit eventyr ferie, kan klæde for højt skabe gnidninger med lokalbefolkningen. Selvfølgelig lyse farver er vigtige for synlighed, men holde de lokale holdninger i tankerne, når du vælger Vandreture tøj.

Emergency Survival

Af Miranda B

Opret en nødsituation overlevelse kit til at forberede dig til enhver form for nødsituation, såsom en skovbrand, naturkatastrofe eller fysiske skader. Du skal have et sæt til hvert medlem af din camping fest. Hvert sæt skal opbevares i en holdbar, camping rygsæk. Pack tre gallon vand, en tre-dages levering af nonperishable mad, en førstehjælpskasse, en lommelygte, en batteridrevet radio, en ændring af tøj, plastfolie, gaffatape og ekstra batterier. Mens du kan prep dit kit i god tid til at bruge til flere camping udflugter, bør du tjekke dine kits sæsonmæssigt for at sikre fødevarer ikke har forkælet eller vandet ikke lækker, og ændre tøj, så det er passende for vejret . Også, hvis du tager medicin, holde en levering af medicin i dit sæt. Andre poster at inkludere er kopier af din personlige identifikation, en notesbog, kuglepenne, up-to-date familiebilleder og et personligt element, såsom en udstoppet dyr eller heldig sok. Det sidste punkt på dagsordenen er opført her, er afgørende for at hjælpe enkeltpersoner klare i tilfælde af, at de befinder sig tabt på sporet.