76 Million Skilsmisse

76 Million Skilsmisse
Madonnas skilsmisse gennemført en stor pris.

Nyheden om Madonna og Guy Ritchies split ikke kan have været en stor overraskelse, men 76 mio skilsmissen blev nævnt flere gange i medierne. Dette er en stor løsning af en standard.

Madonna og Guy Ritchies 76 Million Skilsmisse

Madonna accepterede at betale Guy Ritchie en anslået 76 mio i kontanter og ejendom i skilsmissen. Denne udvikling betød, at parret ikke har hver til at præsentere en sag i et offentligt retsmøde for at have en dommer træffe en afgørelse om, hvordan at opdele deres ejendom.

Madonna og Ritchie havde en samlet netto anslået til 525 millioner dollars værd, og de fleste af pengene blev tjent ved Madonna. (Sangeren gjorde en anslået 40 millioner dollars alene i 2008). Denne løsning kan meget vel have reddet hendes penge. Det spekuleres hun var bange for at tage hendes chancer for en dommer, der kan have tildelt Ritchie en større del af sin formue.

Skilsmissen Issues

Hver skilsmissen vil være anderledes. Det bliver nødt til at tage hensyn til de økonomiske forhold parret og mængden og typen af ​​aktiver, de ejede i ægteskabet. Her er nogle eksempler på spørgsmål, der bør behandles i forliget:

  • Investeringer

Der kan være særlige regler, der gælder for pensionskonti, når de er opdelt som en del af en skilsmisse forlig. En finansiel rådgiver bør høres for at sikre, at skattemæssige konsekvenser minimeres, når Foreningen er opdelt. Overførsel investeringerne fra en pensionsordning direkte til en anden kan være den bedste måde at fortsætte, da de penge tages ud af planen ville blive betragtet indkomst og beskattes.

  • Fælles hjem

I Madonna og Guy Ritchies 76 mio skilsmisse, forliget omfattede likvide beholdninger samt en landejendom i England. For folk med mere beskedne midler, beslutter, om en af ​​parterne bør holde det fælles hjem er en vigtig overvejelse. Hvis der er børn involveret, kan forældremyndighedens indehaver ønsker at hænge på huset i et forsøg på at minimere den forstyrrelse i deres liv.

Mens dette er et beundringsværdigt idé, udgifter til dækning af realkreditlån, ejendomsskatter, forsyningsselskaber og holde ejendommen i god stand over flere år skal overvejes. Det kan ikke være økonomisk muligt for forældremyndighedsindehaveren til at påtage sig disse omkostninger.

  • Health Insurance

Sygesikring er en anden vigtig overvejelse, når det kommer til at forhandle en skilsmisse forlig. Når mindreårige børn er i billedet og en forælder har adgang til dækning på en god præmie sats, vil han eller hun være påkrævet ved lov i de fleste stater til at holde børnene på den politik, indtil de når en alder af flertal.

Når en person har sundhedspleje dækning gennem en arbejdsgiver med mere end 20 ansatte, skal arbejdsgiveren lade den fraskilte ægtefælle at forblive omfattet af politikken i tre år efter skilsmissen. Dette er en af ​​de bestemmelser, der er fastsat i henhold til COBRA (den konsoliderede Omnibus Budget Reconciliation Act af 1986).

  • Kollegium undervisningsafgifter

En anden bestemmelse, der bør indgå i en forhandlet skilsmissen er, hvordan udgifterne til kollegium undervisningsafgifter og andre udgifter vil blive delt mellem forældrene. Det kan være fristende at planlægge at bruge en del af din pensionsordning at betale for dine børns uddannelse, men det kan ikke gøre det bedste økonomiske forstand på lang sigt. Trække midler fra en pensionering konto betyder, at du mister magt renters rente indtil de afløses.

Børnebidrag skal muligvis betales efter det mindreårige barn når myndighedsalderen i visse tilfælde, som når den unge pågældende har et handicap. I det omfang, at denne person ikke er i stand til at støtte sig selv, bliver forældrene nødt til at give nogle finansielle bistand.

Beskyttelse dine rettigheder

Du må ikke være involveret forsøger at forhandle en 76 mio skilsmissen, men det betyder ikke, at du ikke skal undersøge de enkelte dele af aftalen omhyggeligt. Fastholde kompetente juridiske rådgiver er det første skridt til at nå frem til et kompromis, du kan leve med.