7 tips til at bygge muskler Hurtig

Muskel vækst er en simpel proces. Men for at begynde at bygge muskler, du har brug for at have en vis viden om menneskets fysiologi.

7 tips til at bygge muskler Hurtig

Før du går til gymnastik, skal du forstå, hvorfor du derned. For at opbygge muskler, du har brug for en strategi. Hvis du går til gymnastik uden en forud fastlagt strategi eller du gør det bare at løfte en vis vægt, er det usandsynligt, at du vil lykkes.

Efter hver træning, skal du angive en årsag til muskelvækst, og til dette skal du følge reglerne:

1. Du må ikke udøve mere end to kropsdele i en Workout

Motion ikke mere end to dele af kroppen under en træning. Det er et meget vigtigt princip, der vil holde din fysiologiske og psykologiske aktivitet høj. Krydret atleter nødt til at udøve kun en del af kroppen under en træning. Husk denne vigtige regel.

2. En træning bør ikke vare mere end 40 minutter

Det er også en meget vigtig regel. Du skal slutte din træning inden for dette tidsrum, fordi det 40. minut koncentration og intensitet begynder at falde kraftigt. En 40-minutters træning maksimerer hormonal emission på grund af sin høje intensitet. Efter 40 minutter blod testosteron falder kraftigt.

3. Du må ikke tage mere end 6 sæt pr muskel gruppe

Hvert sæt udtømmer dine biologiske ressourcer, uden hvilke muskelvækst er umuligt. Så tage sig af din energi.

4. Gør 7 til 9 gentagelser i et sæt

Denne regel er også meget vigtig for en vellykket træning. Det vil indebære arbejde det maksimale antal muskelfibre.

5. Har en 2-3 minutesâ € ™ hvile mellem øvelserne

Det er vigtigt at lade dine muskler komme før det næste sæt. Du skal dog ikke glemme, at hver person har en individuel sats for genopretning. For nogle personer 5 minutter er ikke nok til at komme sig. Lyt til, hvordan du føler.

6. Tog en muskel gruppe hver 4-7 dage

Efter en træning, dine muskler danner mikro frakturer, så du føler muskelsmerter. Dette betyder, at musklerne begynder at vokse. Lad os se på, hvad der sker i musklerne efter en træning. Første 12-24 timer efter, vil dine muskler genoprette glykogen, hvilket betyder, at kroppen gendanner tabt energi. Først derefter muskelfibre begynder at vokse. Derfor er det nødvendigt at lade musklerne komme sig helt, inden den næste træning. Hvis du er nybegynder eller har lidt erfaring, så træne en muskel gruppe en gang i fire dage. Hvis du har mere end et års uddannelse bag, derefter tog en enkelt muskel gruppe hver 5-7 dage. Faktisk de større og stærkere dine muskler er, jo længere de har brug for at komme sig. Derfor øger tilbagebetalingsperioden gradvist.

7. Hver 10 uger tage en uge fri

For at maksimere muskelvækst, bør du tage en uge fri hver 10 uger. I løbet af denne uge, muskler komme sig. Mange mennesker har en frygt for workout afbrydelse og miste deres form. Der er imidlertid intet at frygte. Efter en uge, vil du vende tilbage til gymnastik meget stærkere.