7 Tips om, hvordan at tilpasse sig et nyt job

Kan du huske, hvordan du kom til dit nye job? Hvilke fejl har du lavet? Her er vores syv tips til dem, der ønsker at bedre få sammen med et nyt job.

7 Tips om, hvordan at tilpasse sig et nyt job

Få venner
Under venner eller mindst én luk kollega er en garanti for, at du vil føle dig godt tilpas i et team. I et team, er det også klart, at du er venner med nogen, så du kom til at bo i lang tid, og så er der ingen mening for nogen intriger.

Arbejde, arbejde og arbejde igen
Ja, er man nødt til at arbejde hårdt og forsøge at gøre det så meget som muligt. Folk elsker den hårdtarbejdende, og det vil være nyttigt i at udvide de personlige horisonter af din arbejdsevne.

Glem ikke at introducere dig selv
Personligt introducere dig selv og forventer ikke, at nogen allerede har indført dig. Alle i en uges tid ville have kendt dig, og ikke efter seks måneder ved arbejde, du stadig "splinterny".

Prøv ikke at gøre dumme ting
Især ved først, når du har ikke godt infunderes i teamet, er det bedre at undlade at danse på bordet under en corporate part eller flirte med chefen. Pas på ønsket om at tage med hjem en corporate notesbog eller spille computerspil på arbejdet.

Forkæl nærmeste kolleger
Må ikke bære kg fastfood i kontorer. Bare nogle gange, det er meget rart, når nogen behandler dig med slik eller småkager om morgenen. Må ikke være genert, komme med forslag. Dette kan gøre dig blive elsket for mange mennesker.

Gør ikke for meget humor
Selv hvis du er virkelig "sjælen af ​​virksomheden", og en guldgrube af anekdoter, begrænse dig selv for nu. Folk ønsker at blive taget alvorligt. Ikke alle kan grine af sig selv, især hvis en nybegynder gjort vittigheder på dem. Også afstå fra slang og stærke udtryk.

Vær dig selv
Dette er den vigtigste råd. Det er virkelig meget sagligt. Ellers ville du nødt til at bære en "maske", og det er meget svært med tiden. Det er ofte fået fjernet blot ved at holde op.

Piger, har du dine egne recepter om, hvordan man passer ind et nyt hold? Venligst dele dem med os.