7 Secrets af et lykkeligt ægteskab

Tiden flyder umærkeligt for nogle par - de stadig foretrækker hinandens selskab, gerne smile og røre hinanden, og nogle gange synes at tale et privat sprog, som kun de to af dem kan forstå! Er det en af ​​livets mirakler eller er der nogen veje, der fører til den vidunderlige land lykkelige par? Nå, er du formodes at finde veje i dine egne, men i det mindste er der nogle tips!

7 Secrets af et lykkeligt ægteskab

1. være sammen så længe du kan

Kvalitet samværet er en kraftfuld lim, der holder folk limet i årevis. Må du bør holde sig væk fra eventuelle forstyrrelser, herunder kæledyr og børn, og engagere i aktiviteter sammen. Denne måde kan du handle på din gensidig forpligtelse og indsamle gensidige minder, der vil være rart at huske en dag!

2. Rutinemæssige bagateller gå langt

Everyday forhold er meget afhængig af de små ting, som partnerne gøre for hinanden eller den måde, de behandler hinanden. Komplimentere den måde, folk ser, åbne døre for dem, rakte over ting er ubetydelige gestus, hvis betydning er let at undervurdere.

Desuden psykologer siger, at vi har brug for så mange som 5 positive interaktioner at udslette kun 1 negativ interaktion, så de mere behagelige ting, du gør for din partner, jo bedre. Sådanne små håndbevægelser kan praktisk garantere god holdning til dig.

3. Oprethold åben kommunikation

Ingen forhold kan overleve uden at dele følelser og tager i hinandens meninger, begynder du at vide, hvad der foregår i din elskedes hjerte og sind, og forudsige holdninger og reaktioner. Intersperse kommunikation med knus og smooches, og tingene vil gå fint!

4. Vær ærlig

At miste tillid resulterer i forholdet s opløsning meget hurtigt og repareres.

Der er ting, der er meget svært at tale ud, især hvis de er kritiske og kan tages som grusom bidende. Derfor, hvis du er utilfredshed med ubetydelige ting, ville det ikke være bedre at skrive dem ud som personlige særheder, der gør nogen forskel og sætte dem ud af tankerne?

Og hvis du behøver at tage problemet, tænke på den måde at udtrykke det, så det vil være fremmende for en løsning i stedet for at inddrage dig ind i en fortsættelse af endeløse argumenter.

5. Kærlighed ifølge en tidsplan

Lyder det queer? Faktisk kan det være svaret. Hvorfor vente, indtil du komme rundt til at føle sig som sex? Det kan blive forsinket og forsinket igen, mens hvis du holder til en tidsplan, du har forventninger og få psykisk klar til en lidenskabelig nat vejen frem.

Desuden dit testosteron-niveau har også brug for at holde op, hvis du lader det flag, vil du blive miste kontakten med din seksualitet.

Hvis børn fremlægge et problem, tænke, hvordan at få dem ud af vejen for en på forhånd planlagt elskov.

6. Udfyld problemer, der ikke har nogen løsning alene

Der vil være point over, som du aldrig vil være i stand til at nå til enighed. Grundlæggende følelser bare ikke vendes. Ønsker du at opretholde en endeløs argument eller gemme energi til mere behagelige øjeblikke og bare huske, at dette er muligheden for at nå et kompromis?

Der er helt rimelig grund til uenighed. Du kan lade det blive ved det - du er uenig, komme rundt i gnidning udstedelse eller tænker på at nærme sig det fra en anden vinkel. Hvorfor bryde stemninger og rack hjerner rammer samme punkt igen og igen uden at komme nogen steder?

7. Tilsæt humor til forholdet

Spøg og latter er reaktioner, som bond folk, bør de overdådigt ansat til at dele spændende øjeblikke, der udgør en vigtig del af en glad ægteskab. Laughing hjælper glatte over vanskelige pletter, holde højt humør og universelt betragtes som en "lim, der hjælper blive sammen." Hvis man ikke længere kan grine sammen over noget morsomt, det er et meget dårligt tegn ...