7 måder at anvende Eyeshadow

Det er meget svært at gøre det samme rutine procedure - at anvende makeup hver morgen. Kvinder får altid fristet til at gøre noget anderledes, noget usædvanligt. Her er, hvad vi tror-der er flere måder at anvende øjenskygge. Vi fandt syv metoder. Måske nogle af jer kender nogle andre måder at anvende øjenskygge. I så fald læse vores og send os dit!

7 måder at anvende Eyeshadow

Brug øjenskygge som eyeliner

Anvend din sædvanlige eyeliner. Tag den tynde øjenskygge pensel eller øjenbryn pensel. Fugt børsten og afhente øjenskygge. Påfør øjenskygge lige over eyeliner linje og i hjørnet af dine øjne. Nu har du en ny luksuriøs billede! Hvis du er modig nok så prøv denne metode med lyse øjenskygge farver. Bright fuchsia eller lime farver skaber virkelig cool udseende, især for spændende og sjove parter!

Sæt lys på øjenlåg

Saml alle farver i metallic skygge og gælder for den inderste hjørne af øjne, tæt på næsen, og lige under øjenbrynet linje. Øjenlåget selv kan være belagt med en hvilken som helst farve. Du kan endda lade den naturlige, uden farve!

Color hele øjenlåget med øjenskygge

Prøv at anvende øjenskygge på en anden måde. Påfør farven ikke strickly til den bevægelige del af øjenlåget. Pick enhver farve og bruge den til at dække hele overfladen af ​​øjenlåget op til øjenbrynet linje. Påfør med konstant mætning. Du vil få dette års hot falde image!

Tre øjenskygge farver

Det er let at sprede din make-up ved hjælp af tre øjenskygge farver på en gang. Du kan købe en tre-farvepalet, eller bruge din egen fantasi til at blande farver. Påfør den lyseste farve på hele øjenlåget (fra øjenvipper linje til øjenbryn linje). Påfør mørkere farve til den bevægelige del af øjenlåget og den mørkeste farve går til den inderste fold.

To øjenskygge farver

Denne metode kan anvendes til arbejde make-up. Påfør lysere farve under øjenbrynet linje og indvendige hjørner af øjnene, og mørkere farve på den bevægelige del af øjenlåget.

Eksperimenter med din ansøgning teknik

Du kan anvende din øjenskygge med en tør applikator i dag. I morgen - brug den fugtige en, og i overmorgen prøve at anvende den samme øjenskygge på toppen af ​​din foundation.

Tag en pause fra øjenskygger

Arranger en øjenskygge-fri dag. Mange kvinder er overrasket hvordan nice huden på deres øjenlåg ser uden farve. Dens et nyt billede så godt!