6 Tips om Sådan Løse et skænderi med din ægtefælle

Uanset hvor hjerte-til-hjerte, du bor sammen, vil du næppe kunne få tidligere argumenter. Nu og da har de bryder ud, og du kan ikke gøre for det, for i det næste øjeblik du føler dybt involveret og ondt. Men argumenter selv betyder ikke, at dit forhold er på vej mod klipperne - det er, hvordan du håndterer dem, der tæller. Så nogle tips til, hvordan bedre komme igennem lejlighedsvise skænderier og leve dem ned, vil helt sikkert komme i nyttige.

6 Tips om Sådan Løse et skænderi med din ægtefælle

1. Kom til årsagen til Argument

Meget ofte den virkelige årsag bliver tabt i løbet af argumentet. Du finder dig selv hober sig op din dyrebare meninger om, hvordan man arrangerer møblerne i soveværelset eller hvem at uddelegere visse opgaver, mens vrede, der får udluftning i det argument blev fyret fra ved en anden situation helt.

Det kan være alt fra dine barndomsminder rører off rodfæstede frygt til vrede du følte over for din partner ved en anden lejlighed, som du hellere vil skjule. Nogle argumenter er over smålige ting, men hvis der er en dybere årsag, du må hellere være klar over det, så du kan klare det.

2. Udtryk din nuværende følelser klart og afmålt

Når du har fået til hjertet af sagen, vil du være i stand til at forstå dine følelser og forklare dem til din partner i en enkelt sætning, så han eller hun kan forholde sig til det og reagere logisk. Hvis du føler at din partners adfærd udgør en fare for familiens budget eller sårer dine følelser på nogen måde, kan partneren ikke være klar over det, og han / hun har brug for at blive fortalt.

3. Hvorfor ikke undskylde uden for tur til at blødgøre situation?

Selv hvis du er 100% sikker på du ikke at blive beskyldt for noget, undskylde kan bryde bagsiden af ​​skænderi og vende til et mere acceptabelt resultat.

Du behøver ikke nødvendigvis at undskylde for, hvad din partner mener er din skyld, at undskyldning i sig selv er det, der betyder noget. Du kan bare sige, at du beklager ting har fået ud af hånden, og du har været uforskammet eller stædig.

Din partner kan føle det er deres tur til at undskylde, og efter at det vil være meget lettere at løse problemet.

4. Debat Roligt

Vred holdning er tilbøjelige til at få dig ingen steder, men når du er begyndt at snakke tingene igennem roligt, du begynder at føle sig mere ansvarlige for hvad du siger, og dermed din partner vil behandle dine meninger forskelligt.

Giv hver af jer tid nok til at forklare deres holdning og følelser uden at blive afbrudt. Det vil stoppe dig at sætte kryds endeløse argumenter og hjælpe med at få til anstødssten.

5. Prøv at forstå din partner bedre til argumentet

Kom ud af den onde cirkel med at gentage dine overtrædelser og forsvar igen og igen. Hvis du ved, hvad der ligger bag det argument, forstå din partners holdning kan hjælpe med at opfylde ham / hende halvvejs meget hurtigere.

6. Resultatet af argument er ikke at etablere den skyldige

Du ønsker at komme igennem det argument tilbage til venskabelige relationer, ikke? Det er ikke et spørgsmål om familiens domstol at finde en synder? Gøre argument dø ned er ofte vigtigere end at have det sidste ord; ikke flyve ud i håndtaget, roligt ned og forsøge at argumentere spørgsmålet ud.