6 Sundhedsmæssige fordele af Madhava Agave Nectar

Madhava agave nektar er et mærke af naturlige agave sødemiddel at nutidens supermarked kunder nu kan vælge som alternativ til konventionel rørsukker eller syntetisk kemisk fremstillede sødemidler. Fremkomsten af ​​naturlige, plantebaserede sødemidler på markedet i dag giver forbrugerne valgmuligheder i at gøre sunde valg om, hvordan du give en sød smag i fødevarer og drikkevarer. Her er nogle af de rapporterede sundhedsmæssige fordele af agave nektar.

  • Lavt på glykæmisk indeks - Når det kommer til at sammenligne agave nektar og sukker, agave sirup er meget lavere på glykæmisk indeks, der måler, hvordan sukker i en fødevare eller drikke interagerer med blod sukker. Der er i fare for diabetes måske ønsker at udskifte sukker til agave nektar.
  • Calcium - Med et lavt glykæmisk rating, høj inulin, og calcium, agave nektar plads calcium absorption for knogletæthed og generelle sundhed. At få calcium i din kost forebygger knogleskørhed og relaterede tilstande sent i livet.
  • Kalorie tæller - Cup for kop, agave nektar har et meget lavere kalorieindhold tæller end konventionel sukker. Ifølge industriens ressourcer, der anslår besparelser på op til 300 eller flere kalorier pr kop, når du skifter fra rørsukker, agave nektar.
  • Økologisk Label - Det er let at sætte en organisk etiket på agave nektar, fordi agave plante er en naturlig ørken vegetation. Mange Agavenektar mærker sælges i supermarkedet bære USDA økologiske mærke som en del af en garanti for, at kunderne får en mindre forarbejdet sødemiddel, og noget, der passer til vores ideer om, hvad naturlige fødevarer bør være.
  • Raw Indstillinger - Selv om alle de ovennævnte sundhedsmæssige fordele er blevet tilskrevet forarbejdet agave nektar, som sidder på over 100 grader Farenheit i mange timer, nogle kræsne kunder stadig kigge efter helt rå og uforarbejdede agave nektar. Eksperter hævder, at behandlingen af ​​agave nektar nedbryder sine "fructosans" tilføjer den intense sødme af produktet. Når de naturlige produkter er tilgængelige, kan shoppere kunne vælge fra forarbejdede eller rå agave nektar.
  • Andre sundhedsmæssige fordele - Fans af agave nektar hævder også, at dette produkt kan styrke immunforsvaret og bidrage til at øge energi niveauer. Det er også blevet rapporteret at være nyttigt at nogle mennesker i at fremme vægttab, som led i en omfattende kost, der skærer ned på forarbejdede fødevarer og dem, hvor den ernæringsmæssige værdi er stort set udvasket ud eller opbrugt.

Forbrugerne kan lære mere om agave nektar ret i deres lokale supermarked. Flere leverandører er begyndt at sende dette produkt over hele verden som en sød alternativ til den hvide krystalliserede rørsukker, der næsten alle er vant til og der dominerede sødestoffet marked i det 20. århundrede. Morgendagens søde tooths vil opleve en ny verden, hvor mange forskellige stoffer konkurrerer om brug i concocting alle de sukkerholdige delikatesser, som vi nyder. Agavenektar sandsynligvis være en del af denne nye tradition i sødestoffer. Kig efter det i caféer, caféer, supermarkeder og andre steder, hvor træffe informerede valg om fødevarer og drikkevarer er blevet en hovedprioritet.