6 Fødevarer til Reduktion mave Fat

I dag for mange mennesker finder det ekstremt nemt at dyrke en polstring af fedt omkring deres talje, hvad med den stillesiddende livsstil og fristelsen til at hengive sig til god mad. Den mave fedt, desværre er så let at vokse som det er svært at slippe af med! Men så er det ikke helt en umulig opgave, især hvis du ikke har en masse af det. Bedre ikke vente, indtil det er blevet for mærkbar, for omfangsrigt og en alvorlig trussel mod dit helbred. Eller hvis du har ladet den vokse på dig, er det desto mere grund til at tage spørgsmålet og bekæmpe den.

6 Fødevarer til Reduktion mave Fat

Fødevarer du tager atter nøglen. En af de nemmeste måder er at se, at 6 sunde fødevarer væven store i din kost.

1. Kold kartoffel

De ting med kartoffel er at have det kolde. Hvis du ikke har lyst det koldt, bruge den i salater og andre kolde retter.

Hvis din kartoffel er koldt, det indeholder meget mere resistent stivelse krystaller. For det første betyder det, at der er meget fiber der inducerer kroppen til at generere hormoner, der er kendt for at lindre sult. For det andet, resistent stivelse gør kroppen forbrænder fedt til energi og ikke lægge det ud i fedtceller til at holde.

2. Apple cider eddike

Denne meget eddike er faktisk meget godt for at forebygge fedt oplagring og øge kroppens evne til at forbrænde overskydende fedt. Udover at være nyttige i denne egenskab er det en populær form for krydderier for fisk og godt at blive tilføjet til saucer og salater.

3. Saflorolie

Som det er tilfældet med æble eddike, saflorolie er ikke bedst kendte, men en velsmagende og ønskelige krydderi til salater. Det intensiverer metaboliske processer på grund af et højt indhold af linolsyre, som er en omega-6 fedtsyre. Det fremgår af en nylig undersøgelse, at den daglige indtagelse af saflorolie er forbundet med en effektiv bortskaffelse mave fedt.

4. Sorte bønner

En glimrende kilde til protein og fibre, sorte bønner er at foretrække i de fleste andre typer af bønner på grund af deres mørke farve. Det betyder, at de er rigere på flavonoider, forbindelser, der kan hjælpe den korrekte assimilation af fedt og dermed undgå oplagring. Også sorte bønner sørg for at du ikke bliver sulten i længere tid.

5. Pærer

Friske pærer er så lav på kalorier, at de aldrig vil gøre dit måltid mere omfattende, at det skal være. Desuden er pærer faktisk fyldt med fiber, catechiner og flavonoler, det vil sige, at de besidder antioxidant egenskaber. Forskning dækker en spændvidde på 14 år viste, at antioxidanter i pærer hæmmer fedt oplagring i maven.

6. Solsikkefrø

Solsikkefrø gøre vidunderlig tilføjelse til næsten enhver parabol - du kan bruge dem i supper, salater, sandwich, enhver skålen du kan tænke på, især hvis du kan lide den sprøde og nøddeagtig smag de bringer. Frø indeholder enkeltumættet fedt, som er sundt og ikke udgør nogen fare for din talje.

Af alle 6 fødevarer, der er nævnt her, solsikkefrø er absolut den sundeste og nemmeste at bruge som en del af din daglige kost.