6 af de sundeste alkoholholdige blandede drikkevarer

Med lidt viden og planlægning, vælge sunde lavt kalorieindhold alkoholholdige blandede drikkevarer behøver ikke at være så forvirrende, som du måske tror. Når det kommer til alkoholholdige blandede drikkevarer, flere muligheder bære så mange kalorier som en fastfood kylling sandwich eller et udsnit af cirkel. At vide, hvad ingredienser pakke en fedt- og kalorieindhold dorn kan hjælpe dig med at undgå at gøre alvorlig skade på din kost.

1. Champagne

En regelmæssig 4 ounce glas denne boblende drik har kun 85 kalorier. Det er 15 kalorier færre end samme størrelse glas vin og mellem 15 til 100 kalorier mindre end en 12 oz flaske øl.

2. Martini

Mens mange martinier har ry for at være fedt og calorically rige, betyder det ikke, du er nødt til at undgå denne drink helt. Du skal blot vælge de rigtige ingredienser og nippe væk. En sund version er den sure-apple martini. Kombiner 2½ oz sour mix med ¾ ounce hver af sure æble likør og vodka. Pynt med et lille udsnit af æble, og du kan nyde en cocktail med omkring 160 kalorier.

3. Vodka og Soda

Din standard vodka og sodavand blandet drik kommer typisk ind på over 200 kalorier, men med et par swaps, kan du udforme en sund cocktail, der har mindre end 100 kalorier. Bland 3 ounce af dine foretrukne vodka med en kost aromatiseret kulsyreholdigt vand eller en diæt lemon-lime aromatiseret soda.

4. Gin og Tonic

Hvis en gin og tonic er din go-to drikke, med et par tweaks, du kan nyde denne cocktail, mens du stadig stikning til din kost plan. En standard 4 ounce gin og tonic, der består af en ounce gin og 3 ounce tonic kommer i omkring 100 kalorier. Hvis du søger for at gøre denne drik endnu sundere, skifte ud tonic for en kost tonic. Når udformet med diæt tonic, en 4 ounce glas denne drik har omkring 35 kalorier.

5. Fizzy Lemonade

Intet smager bedre på en varm sommer aften end en iskold mixed drink. Du behøver ikke at sætte tequila på bagsiden hylden under din kost med denne version af en sund lemonade drink. Bland ½ oz af tequila, ½ oz af vodka og 1 tsk af agave nektar i en cocktail shaker. Hæld i et glas med 2 ounce af kosten citron-lime soda og du har selv en sodavandsdåser limonade tequila drink, der er lys på kalorier.

6. Mojito

Mojitos er fyldt med kalorier takket være den overflod af simple sirup i drikken. Hemmeligheden til at gøre en sund mojito skifter ud sukkeret til et sundere valg, honning. Craft denne feel-good drink ved muddling én skiver lime og 2 spsk af mynte blade med en morter og støder. Kombiner ½ tsk honning med 2 ounce rom og 4 ounce af club soda indtil honning er opløst. Tilføj i mynte blandingen og hældes i et glas fyldt med is. Pynt med en lime og lidt ekstra mynte og du har en 150 kalorie mojito.

Ved at have et par go-to sunde alkoholholdige blandede drikkevarer i baglommen, vil du aldrig trække en tom, når du bestiller en drink, selv når du er på en kost. Vær opmærksom på, at selv om disse drikkevarer er lavt kalorieindhold og fedtfattig valg, kan kalorier tilføje op hurtigt, så drikker med måde.