501c3 juridisk hjælp

501c3 juridisk hjælp


Indhentning 501 (c) (3) juridisk hjælp kan være til stor hjælp, hvis du ikke ved, hvilke skridt der skal tages for at få din gruppe er anerkendt som en officiel non-profit. Mange enkeltpersoner og grupper finder ansøgningsprocessen for at være meget udfordrende, og ved hjælp af en advokat til at hjælpe dig enten komme i gang at gennemføre hele processen kan være en vidunderlig investering.

Hvorfor bruge 501 (c) (3) Juridisk hjælp

Du kan finde dig selv at spørge, hvorfor skal jeg have en advokat? Mange velgørende-drevne organisationer føler sig frustrerede og overvældet på muligheden, fordi mange allerede næppe til at løbe rundt økonomisk, og tilføje i advokatomkostninger kan synes umuligt. Men det er helt sikkert en god investering. IRS godkender groft mellem 53-87% af alle 501 (c) (3) ansøgninger, den modtager fra personer, der ikke bruger advokatbistand. Mens denne statistik kan betragtes forholdsvis positiv i udfald, ansøgningsprocessen er meget langvarig. Med andre ord ville det være noget af en skuffelse, hvis du ender med at falde uden for denne procentdel og modtage et afslag. Ved hjælp af en advokat kan hjælpe med at sikre at det ikke sker.

En advokat er meget mere fortrolige med den juridiske jargon og anvendelse trin er nødvendige for at gennemføre en succesfuld 501 (c) (3) anvendelse. De har heller ikke som personlig af en investering, som du gør, som fjerner eventuelle nerver, rå følelser, eller skyndte papirarbejde ud af ligningen. Endelig da advokat kan også bare fungere som en mentor for at få dig gennem processen - rådgivning og smuthuller for dig, når du føler dig fast på programmet, og du kan bare betale dem for deres råd i stedet for at fuldføre hele ting. Mange grupper, der har gennemført og blev tildelt 501 (c) (3) status vil fortælle dig, at den hjælp og vejledning af en advokat er uvurderlig.

Når du kan ikke råd til en advokat

Når du ikke har råd til en advokat, som mange små nystartede velgørende organisationer ikke kan, har du stadig et par muligheder. Først og fremmest, skal du kontakte din lokale juridiske kontorer for at se, om nogen af ​​deres partnere er på udkig efter pro bono arbejde. For både faglig og personlig integritet, mange advokater sat en vis mængde timer til side hvert år til at arbejde pro bono, hvilket betyder, at de arbejder på en reduceret sats eller til gratis. Hvis du er i stand til at finde en af ​​disse advokater, så er du heldig - din ansøgning vil blive afsluttet, ellers vil du have gode råd, for lidt eller ingen omkostninger for din gruppe.

Du kan også gå gennem en hjemmeside som juridisk Zoom, der gør alt online og kan spare dig tid og penge. Med dokumenter oprettet og afsluttet inden for 48 timer, kan du drage fordel af deres hurtig tur rundt og ekspert forretningsmetoder, samtidig spare dig selv et bundt af kontanter i nogle tilfælde. Dette er især nyttigt, hvis du er i gang med en non-profit status for første gang og har ingen idé om hvor man selv starte ud at få fat i ansøgningsskemaet.

Endelig kan du slå ud på egen hånd og tilmelde sig en 501 (c) (3) ansøgning kursus, som tilbydes ofte i befolkede områder gennem fritidshjem, community colleges og offentlige programmer. Selv om det ikke vil give dig den samme fordel af advokat, kan det hjælpe dig med at lære, hvad de skal være opmærksomme på om ansøgningen, og forhindre dig i at gøre almindelige fejl.

Intet kan slå ud med 501 (c) (3) juridisk hjælp, når du har mest brug for det - uden for den almennyttige ansøgningsprocessen, kan du ønsker at opbygge et forhold med en betroet advokat at være der for andre tilfælde, det være sig økonomisk problemer, en ulykkelig associeret virksomhed eller begunstiget, som truer en retssag, eller andre juridiske spørgsmål, der kan opstå, når der beskæftiger sig med offentligheden og ikke har baggrunden til øjeblikkeligt kender dine rettigheder og de nødvendige skridt for foranstaltninger til at tage.