5 tips til hurtigt at øge dit stofskifte

Den bedste måde at tabe sig er at øge dit stofskifte. Dit stofskifte styrer, hvor hurtigt og effektivt du forbruge energi og proces mad. Jo højere dit stofskifte, jo mere effektivt din krop forbrænder kalorier og jo hurtigere din tabe sig. Selv om mange faktorer, der påvirker dit stofskifte, som alder og genetik, er ude af din kontrol, der er enkle trin, du kan tage for at give dit stofskifte et tiltrængt løft.

1. Spis godt

Spise en velafbalanceret kost af protein, korn, frugt og grøntsager er den nemmeste måde at kickstarte dit stofskifte. Forbrugende sunde fødevarer giver din krop det brændstof den har brug for at fungere ordentligt. Du forbruge en masse kalorier fordøje og nedbryde proteiner og komplekse kulhydrater, som igen fremskynder dit stofskifte. Disse fødevarer også støtte dannelsen og udviklingen af ​​lean muskelmasse. Jo mere muskelmasse du har, jo hurtigere du forbrænder kalorier.

2. Spis små måltider

I stedet for at spise de traditionelle tre måltider om dagen, så prøv at spise fem eller seks mindre måltider. Sørg for at dine mini-måltider omfatter en del af nogle protein og en side af frugt eller grøntsager. Ved at spise hver 3 eller 4 timer, er du give din krop en konstant forsyning af fødevarer til at fordøje. Dette hjælper med at holde dit stofskifte går hele dagen.

3. ophold hydreret

Din krop er som en indviklet maskine og dit stofskifte er en af ​​dens mange funktioner. Det har brug for masser af vand til at køre på sit optimale niveau. Drikke 8-10 glas vand hver dag vil holde dit stofskifte op og vil hjælpe dig med at kaste den pounds. Også undersøgelser viser, at drikke koldt vand, i særdeleshed, kan midlertidigt øge dit stofskifte. Din krop har brug for at øve energi for at varme væsken, og dette medfører en stigning i dit stofskifte.

4. Start en vægt træningsprogram

Muskel forbrænder flere kalorier end fedt. En fantastisk måde at opbygge muskler og øge dit stofskifte er at indarbejde vægttræning i din træning regime. Vægttræning hjælper dig med at opbygge muskler ved at bryde fiberen af ​​eksisterende muskler. For at genopbygge og styrke disse muskler, er du nødt til at bruge en masse kalorier. Dette vil til gengæld øger dit stofskifte. Suppler din vægt træningsprogram med nogle cardio og pounds vil smelte væk.

5. Få masser af søvn

En god nats søvn er en vigtig del for enhver vægttab program. Som du sover, din krop frigiver melatonin og andre væksthormoner, der hjælper til at reparere beskadigede muskel fiber og styrke dit stofskifte. Hvis du ikke får nok hvile, behøver din krops metaboliske funktioner ikke virker så godt, som de burde. Som et resultat, kan du ikke behandle kulhydrater så godt, og din ubrugte energi lagres som fedt. Søvnmangel fører også til frigivelsen af ​​et hormon kaldet cortisol, der øger din appetit og gør det sværere for dig at tabe sig. Derfor er det vigtigt at fange din Z s. Læger anbefaler mellem 7 og 9 timer for en gennemsnitlig voksen.

Ved at gøre disse små justeringer, vil du ikke kun opleve et løft i dit stofskifte, vil du også opleve en forbedring i din generelle sundhed og fysiske form.