5 tips om hvordan man tørre dit hår naturligt

Sommeren er en sæson, hvor du kan glemme alt om din hårtørrer i et stykke tid. Mindst, når du ikke er presset på for tiden. Beauty eksperter og hår stylister anbefaler, at du tørre dit hår naturligt, uden føntørring, så ofte som muligt. Det er klart, om sommeren er det rigtige tidspunkt at begynde at gøre det. Men spørgsmålet er - hvad er den hurtigste og mest effektive måde at tørre hår naturligt?

5 tips om hvordan man tørre dit hår naturligt

  1. Føntørring er virkelig usundt, fordi varm luft tørrer og skader dit hår. Brug et håndklæde, der absorberer meget godt for at reducere den tid, du skal bruge til tørring dit hår naturligt. Håndklædet skal være blød og absorberende.
  2. Aldrig gnide dit hår med et håndklæde, fordi vådt hår er mere skrøbelig. Du skal blot pat dit hår tørt.
  3. Sådan at style håret? Den bedste måde er at bruge dine fingre og høj kvalitet hårplejeprodukter. Sørg for at løfte håret ved rødderne lejlighedsvis at gøre håret styling processen mere effektiv.
  4. Det er ikke et stort problem at krølle dit hår uden føntørring. Brug scrunches og hårspænder i dit våde hår for at skabe et naturligt bølget hår effekt.
  5. Kam aldrig din våde hår med en almindelig børste. Brug en hår børste med sparsomme børster og kam dit hår meget grundigt, bare for at udrede det.