5 tips om hvordan man se godt ud i et foto

Du tror du er ikke fotogen og hader de objektive linser rettet i din retning? Vi vil give dig tips om, hvordan du ser fantastisk i alle billeder.

5 tips om hvordan man se godt ud i et foto

Hvor ofte får du forstyrret på grund af at se ikke for godt i de mest interessante fotos? På grund af sådanne fejl, piger udvikler ofte komplekser og frygt for kameraer. Men pointen her er ikke dit udseende. Kendskab hemmeligheder vellykket fotografering, vil du være i stand til at nyde hvert nyt billede.

1. Slap

Du må ikke tage en unaturlig kropsholdning og trække op et smil. Stå komfortabelt, tage en naturlig stilling og smile, når lukkeren klikker. Hvis du holder et smil for længe, ​​vil det se tvungen og unaturlig.

2. Vælg den rigtige vinkel for billedet

Hver person har sin bedste vinkel. Stå foran spejlet og begynder at udgøre. Vend rundt: profil, fuld ansigt, halv omgang. Se dit ansigt ændrer sig med ændringen af ​​kroppens stilling. Vælg den vinkel, hvor du kan lide dig selv mest, husk det, og udgøre det for kameraet.

3. Skjul dine fejl

Hvis du har en dobbelthage, strække din hals og vippe hovedet lidt til den ene side. Du kan også hvile hagen på hånden - så du vil skjule din fejl og gøre billedet mere romantisk. Hvis problemet er overvægt, ikke bære tøj med vandrette striber - de vil gøre dig ser fedt i billedet.

4. Vælg den rigtige farve

Farven på dit tøj og make-up er meget vigtige for fotos. En grøn bluse vil give dit ansigt en ubehagelig smertefuld skygge og blå skygger vil se ud blå mærker eller tegn på træthed.

5. Påfør god makeup til billedet

Påfør en mere udtryksfuld makeup. I et foto, ansigtet uden makeup ser bleg og udtryksløst. Påfør en fuld makeup: foundation og pudder, eyeliner, blush og læbestift.