5 Tegn på Fading Kærlighed

Mange piger og kvinder modvilligt indrømme, når de har skruet op valget af partner. Han kunne synes at være den bedste mand i verden, men stadig få dig denne følelse i bagsiden af ​​dit sind, at noget er galt. Du tilbringer tid sammen og drømme om din fremtid, men ubegribeligt, du føler ikke helt glad for det. Og, sandsynligvis, det er ikke hans skyld. Måske, du er simpelthen ikke så meget forelsket i ham.

5 Tegn på Fading Kærlighed

I hvert fald ikke til det punkt, hvor du føler, du tørster at bygge alvorlige og varige forbindelser. Hvis du forsøger at holde sig til lade godt nok alene filosofi igen og alle dine venner fortæller dig, at du aldrig vil finde en bedre kæreste, her er en simpel ting at overveje: hvert minut du tilbringer med de "forkerte" mand midler du spilder et minut af lykke, som du kunne have brugt med den mand, du virkelig har brug for. Her er fem tegn, der vil hjælpe dig med at forstå, at din nuværende partner er ikke ligefrem din soulmate.

1. Du må ikke savne ham

Du kan ikke stoppe tænke på den mand, som du virkelig elsker. Du tror, ​​du har anerkendt hans ansigt i en menneskemængde, og der du er re-læser sine budskaber, planlægning, hvad de skal gøre for middag og drømmer om romantisk aften sammen. Hvis du ikke er forelsket, pleje dig mindre.

2. Du må ikke haste til at introducere ham til dine nære venner og familie

Selv om han er en anstændig mand, du er en eller anden måde bekymret for, at han ikke kommer til at ramme det med dine nære venner eller familie. Det faktum, at han ikke rigtig imponere dig er, hvad gør du tror på den måde. Her er en anden forklaring på, hvorfor du er tilbageholdende med at "afsløre" ham: dybt ned du er bange for, at dine nære folk ville føle din ligegyldighed og spekulerer på, hvorfor du holder dette forhold.

3. Du må ikke blive ked, når han er væk fra dig at Night

Han går til baren med hans venner fredag ​​aften? Ingen bekymringer. Så lørdag han kalder at fortælle dig, at han kommer til at hænge ud med sine skolekammerater. Du ønsker at have det sjovt og er enige om du vil se hinanden senere. Hvis du er ligeglad, når du slags ikke passer ind i hans planer (og i øvrigt hvis du lyst glad for det), det er virkelig et varsel.

4. Du vil ikke have ham

Vi alle føler nogle gange ikke i humør til sex. Trætheden, understreger ikke føler dig godt kan forklare dette. Men hvis det pludselig har ramt dig, at du ikke rigtig vil have din partner på alle, er du nødt til at gøre noget ved dit forhold med det samme. Lyt til, hvad din krop fortæller dig: Hvis du ikke drages mod ham fysisk, er det sandsynligt, at være følelsesmæssige, også.

5. Du Kig efter Somebody Else Ubevidst

Du tror, ​​der er noget galt, hvis du vil lave forespørgsler om, hvorvidt en af jer kolleger er dating nogen. "Jeg kan ikke flirte med ham, og vi udveksler ikke cifre, alligevel". Må ikke narre dig selv, fordi det, du gør, er på udkig efter en anden.