5 Sunde fødevarer Kom Usund i Winter

Eksperter understreger den særlige betydning af at spise sunde fødevarer i vinteren. Men det lader til, at selv de produkter, der traditionelt betragtes som en kilde til vitaminer og nyttige stoffer kan udløse sundhedsproblemer.

5 Sunde fødevarer Kom Usund i Winter

Mandariner

Blandt sunde fødevarer, der nemt kan skade mennesker, læger fremhæve tangeriner. Disse frugter indeholder store mængder af vitamin C. De er vigtige for et stærkt immunforsvar og godt humør. Men læger advarer: først, tangeriner er en af ​​de mest magtfulde allergener, og for det andet, de indeholder en masse sukker. Desuden, sur saft irriterer, så tangeriner bør indtages omhyggeligt og meget moderat.

Greens

Grønne sælges i butikkerne hele året rundt, men glem ikke, at i løbet af vinteren, selv i væksthuse det ikke vil vokse uden særlige gødning. Vi skal være særlig forsigtig med grønne løg og salat, læger forklare - de skal ikke kun vaskes grundigt, men også lægges i blød i kogt vand.

Fat Stock

Et fedt lager betragtes som en perfekt opvarmning skål i koldt vejr. Men når du har problemer med lever, bugspytkirtel, duodenum, mave, kan det være kontraindiceret. Desuden fedt lagre uretmæssigt excite nerve og det kardiovaskulære system.

Sild

Sild indeholder mange næringsstoffer. Men dens lys saltet optioner ofte indeholder kemikalier og skadelige konserveringsmidler, forlænger holdbarheden.

Kaviar

Det samme med kaviar. Lys saltet kaviar i en plastikbeholder midt om vinteren skal være proppet med konserveringsmidler.