5 Regler for Kom Skinny

Virkeligheden show om at tabe The Biggest Loser med succes sendt på amerikansk tv. Dens deltagere tabe under tilsyn af ernæringseksperter og undervisere. En af underviserne er Bob Harper, den mand, som er i stand til at gøre nogen få slankere. Hvordan gør han det? Bob har afsløret nogle hemmeligheder for at tabe i en særlig video.

5 Regler for Kom Skinny

Bob Harper er forfatter til sin egen bog kaldet The Skinny Rules, hvor han skitserede et par grundlæggende regler for vægttab. Træneren har udviklet et simpelt system, der vil være nyttige for alle, der ønsker at se deres bedste i løbet af stranden sæsonen.

1. Drik vand

Vand er et mirakel af mirakler, der kan omdanne din figur. Hver morgen skulle starte med et stort glas vand. Bemærk, at disse ikke er to små tvunget slurke, men et stort glas! Dette vil starte processen med stofskiftet. Du bør også drikke et glas vand før hvert måltid: denne enkle regel tillader dig ikke at spise for meget.

2. Forbruge Proteiner

Spise så meget proteiner som muligt. Spis protein fødevarer til morgenmad, frokost og middag, men naturligvis skal du ikke glemme kulhydrater og fedt. Proteiner findes primært i kød, fjerkræ, fisk, mælk, nødder og bønner.

3. Du må ikke drikke drikkevarer med sukker

Drik ikke dine kalorier! Hvad betyder dette? Det er simpelt: når på flugt, vi ofte købe en drink som kaffe (selvfølgelig, det går med forskellige additiver i form af sukker, sirup, fløde, etc.), eller sodavand. De indeholder som regel et rekordstort antal kalorier vi forbruger uden at mærke.

4. Vide, hvad du spiser

Læs alle oplysninger på emballagen af ​​de fødevarer, du køber. Dette er især vigtigt på et tidligt tidspunkt for at miste vægt. Du skal være interesseret i alt, der er trykt i små bogstaver: sammensætning, mængden af ​​kalorier, fedt, protein og kulhydrater. Gradvist vil du begynde at forstå, hvad denne eller hin fødevarer er ligesom, hvilke fødevarer bør opgives, hvilke fødevarer bør indtages oftere. Det vil hjælpe dig med at få grundlæggende viden om, hvad du spiser hver dag.

5. Spis hvad du vil en gang om ugen

Arranger "ferie af fødevarer" en gang om ugen. Dette er den sidste regel i Bobs bog, men han kalder det en af ​​de vigtigste regler. Hvis du konstant leve som din træner og ernæringsekspert sige, vil du ikke før eller senere. For at undgå dette, skal du ikke gå for vidt: et måltid om ugen kan arrangeres den måde, du ønsker det. Bare husk: dette er ikke en dag (når du kan spise hvad du vil), men kun ét måltid!