5 overraskende ting, der gør dig Gain Vægt

Men hårdt du prøver at droppe disse vejning-you-down pounds, er der uanede men snigende fjender, der kan vise tilbage omfanget og offset dine ihærdige forsøg.

5 overraskende ting, der gør dig Gain Vægt

1. Low-Carb Drinks

Selv om alkoholholdige drikkevarer er carb-fri - som er den nyeste trend blandt leverandørerne, der hævder oftere og oftere, at deres varer er ned på kulhydrater - de er næppe uskadelige for Dieters. Bortset fra spiritus, der ikke har noget at gøre med kulhydrater, øl og vin generelt gå med nogle sukkerindhold. Low-carb drikkevarer producenter kan nedsætte mængden af ​​sukker, men disse drikkevarer bevarer en imponerende mængde af kalorier! Mange rødvine har over 100 kalorier, mens den nye low-carb One.9 Merlot drukket af en fem-ounce glas indeholder 125 kalorier, tror hvor langt de kan sætte dig tilbage!

2. Depo-Provera

Depo-Provera er uden tvivl en nødvendig foranstaltning til tider, men huske på, at skuddet bærer en hel del af progesteron, og som resulterer i en stærkere appetit. 70% af kvinder, der går til Depo-Provera fandtes at have tage på i vægt, omkring 50% af dem steg med 5 pounds og mere i et år. Hvis du vil undgå, at mindske din dosis eller overveje alternative præventionsmetoder. P-piller synes ikke at være forbundet med vægtøgning, som er blevet vist i en nylig videnskabelig gennemgang, så piller kan give et afbalanceret svar. Ortho Evra plaster er en anden tilrådeligt løsning.

3. Kunstige sødestoffer

Kunstige sødemidler blev opdaget at inducere ukontrolleret spise. Purdue University forskere gennemført et eksperiment på to grupper af rotter, hvoraf den ene modtog væske sødet med saccharin, den anden fik væske med naturlig sukker. Bagefter begge grupper blev tilbudt en sød snack, og de rotter, der blev fodret med kunstige sødestoffer tog mere mad. En af undersøgelsens forfattere, Susan Swithers, ph.d., lektor i psykologiske videnskaber, forklarer, at vores krop er i stand til at vurdere en mængde kalorier i en fødevare ved sin smag, men kunstige sødemidler kan manipulere med denne evne, og kroppen holder op med at regulere kalorier. Så dem der er glade for deres sodavand bør holde øje med, hvad de spiser, især fødevarer, der indeholder ægte sukker.

4. Skipping måltider

Skipping måltider inducerer også spise misbalance. Ifølge undersøgelser, rettidig morgenmad hjælper folk til at holde deres vægt i skak, og det gælder for andre måltider også. Fedme specialist Denise Bruner, MD, tidligere formand for American Society of Bariatric Læger, Avers der springes måltider er bundet til at blive efterfulgt af kompenserende sult, der kan føre til anfald af overspisning. Det er altid bedre at spise regelmæssigt og i små portioner, og dermed bevare en stabil tilgang af næringsstoffer og dermed en konstant blodsukkerniveau.

5. madsted

Spise ude kræver en øvelse af kontrol! Mens vi er opmærksomme på fastfood er farer kost-wise, kan vi tendens til at glemme, at restauranter serverer dele, der har for meget af alting. En Big Mac og en pose fries skyllet ned med en Cola bære færre kalorier end Ruby tirsdag del af kylling Parmesan og pasta, i alt 1,466 kalorier. Så når du er på vej til et spisested, tænke, om du kommer til at forkæle eller sind del størrelse og ikke gå overbord med kalorier.