5 ØVELSE tips, der vil holde dig motiveret

Når du starter en øvelse program, du bliver nødt til at gå ind i den mentalt klar med en plan om at holde dig motiveret og på vej! For hvis du ikke starter med en slagplan, vil du for det meste ender overvældet og opgive, før du selv bryde en sved!

Opholder motiveret er en af ​​de største forhindringer, som folk står over for, når det kommer til at holde sig til en øvelse program, især når lige er startet ud. Med daglige travle hverdag, det er virkelig nemt at give afkald arbejde ud i stedet for en anden opgave. For at hjælpe dig med at holde motiveret, her er nogle tips til at gøre motion lettere.

1) Hold altid et motionscenter taske, pakket og klar i din bil. På den måde vil du aldrig nødt til at bruge den undskyldning "Jeg har ikke nogen gym tøj", og dette vil også tjene som en påmindelse til ramte gym!

2) Læs op om fitness og dens fordele enten online eller i et blad. Jo mere du ved, og lære om fordelene ved motion og leve en sund livsstil, vil det være sværere at forpasse din træning.

3) Find en ansvarlighed partner. At gå til en stor, truende gym alene kan være ganske skræmmende. Find en ven, at du ved allerede frekventerer gymnastiksalen, og få dem holde dig ansvarlig for at komme op og gå på arbejde, når du siger, du vil.

4) Start et fitnesscenter tidsskrift. Selv hvis du ikke er begyndt at udøve endnu, begynde at optage din nuværende vægt og målinger. Bemærk dine træningsmål og din handlingsplan for at nå dem. Fysisk skrive dine mål er en fantastisk måde at opnå dem.

5) Start hver dag med positive påstande om motion og leve et sundere livsstil ,. Hvis du er begyndt din motion rutine, starter ud langsomt og gradvist arbejde dig op. Det vigtigste er, at du ser dette som en livsstil; ikke bare et hurtigt fix.

Mens motion vigtigt, er at leve sundt, din kost er lige så, hvis ikke mere vigtigt for dit helbred. Spise fødevarer rige på vitaminer og lavt sukker, natrium, mættet fedt og kolesterol vil hjælpe dig til at tabe sig og vedligeholde det.