5 Fødevarer til hvide tænder

Korrekt tandpleje er ikke begrænset til regelmæssige besøg hos tandlægen, men også forudsætter en speciel diæt. Vi vil fortælle dig, hvilke stoffer og blandinger er nyttige til hvide tænder.

5 Fødevarer til hvide tænder

Citronsaft

Citronsaft har længe været kendt for sine kridtning egenskaber. Specielt effektiv anvender en speciel blanding - en teskefuld saft med en knivspids salt eller bagepulver. Andre citrusfrugter også hjælpe blege dine tænder - friske limefrugter, appelsiner, grapefrugt, og andre.

Orange peel

Appelsinskal, eller rettere dens indvendige side, er en anden naturlig produkt til tandblegning. For gode resultater, bland det med hakket laurbærblad og tilføje til tandpasta.

Apple cider eddike

Apple cider eddike vil hjælpe slippe af gule tænder. Skylning munden med æble cider eddike hjælper med at fjerne tand pletter og slippe af med bakterier. Gentag denne procedure ikke mere end en gang om ugen, skylning af munden med vand bagefter.

Jordbær

Jordbær indeholder en æblesyre enzym, som fremmer kridtning. For at øge effekten, bland de revne jordbær med bagepulver og anvende det på dine tænder. Efter 5 minutter, skyl munden. Denne procedure kan gentages 2-3 gange om ugen.

Rå faste grøntsager

Rå faste grøntsager såsom gulerødder, æbler og agurker indeholder mange sporstoffer til gavn for tandkød og tænder. De er rige på calcium og phosphor, som er nødvendige for sunde tænder.