5 Fitness myter, der er ansvarlige for tusindvis af Fitness Fejl

Desværre er mange mennesker misinformeret og også vildledt af de mange løfter om vægttab industrien. Overalt ser, du ser eller hører om folk lovende "Dramatic vægttab" med produkter som "The Fat Trapper" eller "Motion in a Bottle".

Så har du også de hundredvis af kostvaner derude såsom "The Zone", "Sugar Busters" eller "Atkins Diet". Jeg er sikker på du har hørt om mange af disse selv. Du har måske endda prøvet nogle af dem. Desværre er disse produkter og kostvaner er ikke den nemme løsning, eller de mirakler, de er portrætteret som. De er også sædvanligvis meget farligt.

Nedenfor er nogle almindelige misforståelser blandt folk med hensyn til motion og ernæring.

1. Du er nødt til at udøve for at forbrænde fedt.

Sandheden er, at du ikke får kropsfedt på grund af mangel på motion. Du får det, fordi dit blodsukker over, hvad du bruger. Dybest set, er du spiser for mange kalorier på én gang.

2. Dit stofskifte bremser når du rammer 30.

FORKERT! Faktisk har flere hundrede videnskabelige undersøgelser vist, at den langsomme ned i metabolisme skyldes et tab af muskelvæv. Og tabet af muskelvæv er direkte relateret til en mangel på hård fysisk aktivitet!

3. Pasta og brød er opfedning.

Alt er opfedning! Salat kan lagres som fedt! Enhver mad eller drikke, der indeholder kalorier, kan lagres som kropsfedt, hvis det forårsager dit blodsukker til at overstige, hvad kroppen har brug for på det tidspunkt. Brød og pasta er faktisk store kilder til komplekse kulhydrater! Det centrale er, hvor meget du spiser, og når du spiser det.

4. Spise efter 7 pm vil gøre dig fedt.

Absolut falsk! Det hele afhænger af, om kroppen har brug for, at mængden af ​​kalorier på det tidspunkt. Husk din krop er i konstant brænder kalorier, 24 timer om dagen, bare beløbet varierer.

5. Styrketræning vil gøre dig bulk op.

En anden NEJ! Det virker som om det meste kvinders vedkommende med denne ene. Muskel størrelse påvirkes primært af genetik og hormon produktion; derfor har de fleste kvinder ikke har potentiale til at bygge meget store muskler.

Muskel brænder kalorier, så flere muskler du har, jo flere kalorier du forbrænder, der gør nemmere at forbrænde fedt og sværere at vinde det!

På ingen måde er dette en komplet liste! Der er så mange, jeg kunne skrive en hel bog kun om dem. Det centrale er i uddannelse, men ikke ved at læse fitness magasiner!