5 Fejl du laver med din blog-indlæg Overskrifter

5 Fejl du laver med din blog-indlæg Overskrifter5 Fejl du laver med din blog-indlæg Overskrifter
5 Fejl du laver med din blog-indlæg Overskrifter

Vidste du, de fleste mennesker, der lander på din blog, vil ikke gøre det forbi overskriften? Titlen på din blog kan gøre eller bryde posten. Faktisk vil jeg endda gå så vidt som til at sige en overskrift er den vigtigste del af dine blogindlæg. Hvis din titel er kedeligt, vil du modtage ingen trafik. Hvis din titel er vulgært eller forsøger at hårdt at være kantet, kan du ende med en slags læserskare, du ikke forhandle for. Tænk længe og hårdt om, hvordan du kommer til at titel hver eneste blog-indlæg, fordi det virkelig betyder noget.

Hvad der følger er et kig på nogle fælles blogindlæg overordnede brølere.

1. Headline stemmer ikke overens med indlæg

Hvis du har en spændende overskrift, vil du ønsker at beholde, at gå i din blog-indlæg. Det er frustrerende at være tiltrukket af en idé, at kun læse om og realisere stillingen og dens titel har intet at gøre med hinanden. Dette sker normalt, fordi bloggeren kom op med overskriften først, og derefter blogindlægget. Ved den tid, han eller hun kom til bunden af ​​stolpen tog det på en anden idé end oprindeligt beregnet. For at undgå dette, så prøv at komme op med en overskrift efter blog-indlæg er skrevet.

2. Din overskrift er kedeligt

Hvad betyder disse blog indlæg titler har til fælles:

  • "Crying Babies"
  • "Din nye bil"
  • "Wedding Dress Advice"
  • "Havearbejde med handsker"

Jeg er sikker på du allerede har gættet, men de er kedelige. Sure, disse titler give dig en god idé om, hvad blog-indlæg handler om, men de er også en stor stor snooze. Folk skal du ikke klikke på ting, der er en snooze. Du ønsker ikke at skrive en post titel, der er indlysende linkbait, men hverken vil du have læserne videregive dit indlæg i bytte for en, der er lidt mere spændende. Når du opretter et blogindlæg spørge dig selv, om denne titel vil tvinge dig til at klikke, hvis du var læseren. Hvis svaret er "nok ikke," du er nødt til at oksekød, der hvalp lidt op.

3. du skriver for søgemaskiner, folk ikke

Det er blevet boret ind i os, at vi er nødt til at skrive med søgeord for at tiltrække søgemaskiner. Problemet med dette er, at folk ikke søger ligesom de taler. Selv om der er ingen skam i at skrive søgeord i overskrifter. Dog bør de lyder naturligt og konversation, og ikke opstyltet, urolig, eller tvunget.

4. du går til Shock and Awe

Pas på den fatalistiske overskrift. Det kan bringe øjne på på kort sigt, men det vil ikke hjælpe din sag på lang sigt. Folk kan besøge en blog med en over-spændende overskrift én gang, men hvis dit indhold ikke kan holde trit mister du din læserskare, og de vil ikke være tilbage. Du behøver ikke at være chokerende at bringe i læsere, men du behøver at være autentisk og giver mening. Gå med, hvad der virker i stedet for hvad eksploderer.

5. Din overskrift er for lang

Kortfattethed er nøglen til en god overskrift. Hvis dine læsere føler overskriften er for meget af et projekt til at læse, er de ikke kommer til at ønsker at tjekke indholdet af samme grund. En overskrift skal beskrive, hvad dit indlæg handler om, men forsøge at gøre det på så få ord som muligt. Blog-læsere en tendens til at klikke på kortere overskrifter. Du ønsker ikke at have dem miste interessen før stk.

Din overskrift er den første visning af din blog-indlæg. Læsere blik på en overskrift for at afgøre, om det er værd at læse. Sæt nogle pleje i dine overskrifter, og læserne vil gerne lære mere.

Billede via Wikimedia Commons