5 Fælles Snacks Hiding High-Fructose Corn Syrup

Spiser for mange snacks med høj fructose corn sirup i dem kan være farligt for dit helbred. Selvom forskere fortsætte med at studere for at finde ud af, præcis hvor slemt det er for dit helbred, er der allerede nogle kontrollampe tegn på, at det ikke er godt for dig. For eksempel, da den blev introduceret til verden i 1970'erne, er andelen af ​​amerikanere, der er overvægtige steget dramatisk. Ud over det, har flere og flere mennesker fandt ud af, at de har diabetes på grund af en ubalance i deres blodsukker. Disse to ting kan være direkte forbundet med anvendelsen af ​​majssirup med højt fructoseindhold i mange af dagens forarbejdede fødevarer. Problemet med det er, at det er til stede i så mange fødevarer, som du måske ikke engang ved, at du spiser det så ofte som du er. Her er 5 almindelige snacks, der gemmer sig den:

1. Yoghurt

Hvis du i øjeblikket at give dine børn visse typer yoghurt, bør du vide, at nogle af dem indeholder højfructosemajssirup. Faktisk er der visse typer af yoghurt, der er højt indhold af sukker og konserveringsmidler ud over høj fructose majssirup. Ved at give dine børn for meget af det, kan du lægge dem i risiko for diabetes, fedme og en række andre sundhedsmæssige problemer.

2. Børne Korn

Morgenmad formodes at være det vigtigste måltid på dagen. Men hvis du eller dine børn spiser korn regelmæssigt, er der en god chance for du tager for meget højfructosemajssirup. Du kan forhindre dette ved at læse den ernæringsmæssige etiket og kun at vælge sunde korn.

3. fuldkorn Pop Tarts

Hvis du ikke kan få dine børn til at spise sundere, når det kommer til korn, kan du tro, at et alternativ som hele korn pop vulgære vil være godt for dem. Du ville være forkert, selv om. Fuldkorn Pop Tarts indeholder stadig en stor mængde af sukker i form af høj fruktose majssirup.

4. Apple Sauce

Du kan finde masser af typer af æblemos, der ikke indeholder højfructosemajssirup, men hvis du køber snack størrelse portioner af æblemos for dine børn, er der en god chance for, at du giver dem et produkt, der indeholder høje niveauer af det.

5. Hele Grain Wonder Bread

Selv noget så simpelt og tilsyneladende sundt som en kalkun sandwich kan være skadeligt for dit helbred. Det er fordi nogle brød som Whole Grain Wonder Bread indeholder højfructosemajssirup. Disse typer af brød bør undgås til fordel for dem, der ikke indeholder det.

Undgå højfructosemajssirup

Selvom forskerne stadig forsøger at bestemme de langsigtede virkninger af høj fructose corn syrup, den nederste linje er dette: Din krop er ikke bygget til at fordøje det. Derfor bør du benytte enhver lejlighed, du kan for at spise snacks, der ikke er høj i det. Bortset fra blot at føle sundere, undgå det kan holde dig fra pakning på pounds og kan hjælpe med at holde dit blodsukker normalt. Nøglen er at vide, hvilke typer af snacks indeholder højfructosemajssirup og opholder sig væk fra dem.