4D Dress af Designere nervesystem

Nogle eksperter kalder denne unikke 4D-kjole fremtid verden af ​​high fashion. Men produktionen tager nu for 48 timer, og udgifterne til tøj er $ 3.000.

4D Dress af Designere nervesystem

Amerikanske design studio Designere nervesystem brugte 3D-print-teknologi til at skabe innovative kjoler lavet af de fineste plast. Udsigterne for denne teknik ligger i det faktum, at computermodellen omhyggeligt måler og beregner den del af ethvert kvindelige krop. Derfor disse kjoler utvivlsomt passe kunderne.

For sin produktion blev 2279 trykning paneler anvendes, er forbundet til 3316 sløjfer. Men omkostningerne ved en ny kjole var så meget som $ 3.000. Virksomheden selv kalder det en 4D-kjole på grund af sin evne til at komprimere og dekomprimere grundet unikke tekstiler. Baseret i USA Massachusetts, har virksomheden også skabt en ansøgning om smartphones og tablets, som gør det muligt at manipulere nye kjoler. For eksempel ved hjælp af en tablet, kan du vælge det mønster, tekstur, stil og fleksibilitet i en kjole.

Skaberne af den teknik hævder, at disse tøj bliver mode af den nærmeste fremtid, da kjolen tillader kvinder at modtage en helt unik, designet kun for deres figur, emne med masser af muligheder. Men synes, at der er nogen hindringer, der ville forhindre brugen af ​​denne teknologi i Mena € ™ s mode, hvis sidstnævnte vil have det mest tætsiddende tøj. Kropsscanning har været meget anvendt i Hollywood og videospil for et stykke tid, men modebranchen ikke er så aktiv i at anvende denne metode. Men nu ser det ud til, at situationen har ændret sig.