4 usunde vaner

Som vi har nævnt, forskerne fra Atlanta, Ga., Er kommet til den konklusion, at besættelse af renhed kan være den direkte årsag til depression. I dag er listen over negative vaner er blevet suppleret med Daily Mail.

4 usunde vaner

Hyppig vask

Ifølge rådgivning læge og hudlæge fra Londona € ™ s Cranley Clinic, Nick Lowe, meget varmt vand kombineret med hård sæbe affedter huden fører til sin tørhed og dehydrering. Ifølge læge, de fleste af os behøver ikke nødvendigvis at vaske grundigt hver dag.

Nighta € ™ s søvn

Ifølge professor Jim Horn fra Center for Sleep Studier og Loughborough University, 8 timers søvn forårsage træthed. Det er meget mere nyttigt ikke at torturere dig selv, hvis du pludselig er vågnet op om natten og kan ikke falde i søvn igen. Gør noget nyttigt: læse en bog eller gøre en Scanword. Kroppen selv vil fortælle dig, når den ønsker at sove. Af den måde, en kort, den 4.-15 minutter lur i løbet af dagen er sammenlignelig i dens effektivitet til mere end en hourâ € ™ s søvn om natten. Horn hævder, at flere hundrede år siden var det en almindelig praksis at opdele den daglige søvn i flere segmenter.

Skylle munden efter børste tænder

Phil Stemmer, tandlægen fra det London-baserede Center for Sund Breath rådgiver at modstå fristelsen til at skylle munden efter tandbørstning, da det skyller væk fluorid-baserede beskyttende belægning, som anvendes sammen med din tandpasta. Desuden tandlægen siger det er vigtigt ikke at børste tænder umiddelbart efter spisning fordi fødevarer blødgør tandemaljen midlertidigt, og det tager omkring en halv time for at lade det hærde igen.

Uregelmæssig vejrtrækning

Terapeut og leder af Society for stresshåndtering, Neil Shah, hævder, at voksne har en tendens til at gøre overdreven brug af thorax vejrtrækning. Som et resultat, gammel luft stagnerer i den nedre del af lungerne, og det er i denne del af dem, at de mest effektive fartøjer i form af gasudveksling er koncentreret. Man skal trække vejret med maven og gør det regelmæssigt og rytmisk, hvilket gør 12-20 cykler i minuttet, med en kort pause mellem indånding og udånding.