4 tips til at undgå de Freshman Fifteen

Døbt "freshman femten," den ofte frygtede vægtøgning som mange college freshmen erfaring i løbet af deres første år væk fra hjemmet er almindelig, men alligevel helt forebygges. De irriterende fifteen pounds, der synes at krybe op i løbet af det første år af skolen kan ske for enhver, selv de, der aldrig har kæmpet med deres vægt. Du kan kreditere typiske distraktioner såsom fritidsaktiviteter, travle hverdag, kaotiske søvnmønster, helaftens undersøgelse sessioner, spisning med venner og ubegrænset mad på disse universitetets buffeter. Par disse forhold med en kæmpe bunke af stress og du har en opskrift på vægtøgning.

Hvis du er væk fra hjemmet deltage kollegium, har du måske lagt mærke til dine spisevaner har ændret sig. Du behøver ikke længere en forælder dagligvarer eller forbereder mad til dig, og det er sværere at blive på sporet med sund kost. Men det er ikke for sent at undgå den frygtede freshman femten. Her er nogle nemme tips til selv de travleste af universitetsstuderende:

4 tips til at undgå de Freshman Fifteen

1. altid spise morgenmad

Undersøgelser har vist, at mennesker, der spiser morgenmad faktisk vejer mindre, sandsynligvis fordi de ikke er famished senere i dag, når det er sværere at gøre smart valg. Vær sikker på at inkludere nogle magert protein og fibre - begge vil holde dig tilfreds længere, så du ikke kører til automaterne mellem klasser.

2. Pack Snacks

Ofte grunden studerende tager på i vægt er, fordi de er så travlt og er ikke forberedt med en sund snack eller et måltid indstilling, når sultestrejker. Arm dig selv med en masse velafbalancerede snack muligheder for at holde du over mellem måltiderne. Nogle bærbare muligheder omfatter hele frugter, beef jerky, lys string ost, fiberrige granola barer, 100 kalorieindhold pakker af nødder, eller en pose på 100-kalorie popcorn du nemt mikroovn på campus. I dit værelse, stash pakker af instant havregryn, microwavable supper, hele korn kiks, jordnøddesmør og poser af tunfisk til hurtige, lav-ballade måltider.

Hvis du er heldig nok til at have en mini-køleskab i dit kollegieværelse, pakke det fuld af nærende snacks, herunder yoghurt (regelmæssig eller græsk, bare vælge dem med mindre sukker), friske råvarer (tænk på produkter, der ikke kræver meget skæring - baby gulerødder, druer, etc.), fedtfattig hytteost, fedtfattig ost eller usødet æblemos packs.

3. Smart Campus Dining

Der er mange spisesteder strategisk placeret i hele universitetsområder, som regel tilbyde højt kalorieindhold, fede billetpris, men du har smarte muligheder. Anvendelsesområdet ud alle dine valg, før de træffer en beslutning. Kig efter magre proteiner (grillet kylling eller fisk, hårdkogte æggehvider, bønner), farverige veggies (undgå dem med tunge ost eller fløde saucer), frisk frugt, fedtfattig mejeriprodukter (yoghurt, hytteost) og kalorie-fri drikkevarer. Steer klart af gigantiske sodavand og iced eller frosne kaffe.

Opsøge en salat bar og derefter lægge op på veggies toppede med magert protein, som Tyrkiet skiver, grillet kyllingebryst eller bønner. Vær forsigtig med salatdressinger og andre højt kalorieindhold toppings (ost, croutons, bacon). Vælg en lys salat dressing og har det på den side i stedet for at drukne din salat med det.

4. Få Flytning

Derudover gør det et punkt at fortsætte med at træne regelmæssigt. Walking er god motion, men du skal nok stadig nødt til at logge nogle Sweat-sessioner flere gange om ugen. Den store ting om at deltage college er, at de fleste af dem har fantastisk fitnesscentre og motionsfaciliteter, ofte fyldt med det nyeste og bedste udstyr. Mange tilbyder undervisning uden beregning for studerende. Zumba, anyone?